HomePeople14 kép, ami egyértelműen bebizonyítja, hogy a kutyák hűsége és odaadása semmihez...

14 kép, ami egyértelműen bebizonyítja, hogy a kutyák hűsége és odaadása semmihez sem fogható

Azoknak az embereknek, akiknek nincs kutyája, olyan élményből marad ki, amit egyébként minden embernek meg kellene tapasztalnia élete során. Ezek a négylábú kis állatok annyi szeretettel, törődéssel halmoznak el bennünket, amilyet kb. egy embertől sem kapunk meg. Ott vannak mellettünk mikor betegek vagyunk, kiszolgálnak bennünket holott nem kérjük meg őket erre, órákon át virrasztanak mellettünk abban a reményben, hogy jobban fogjuk magunkat érezni és így tovább. Az ő szeretetük egyszerűen elképesztő. A kutyatulajdonosok arról számoltak be, hogy kutyával sokkal-sokkal boldogabb az életük, mint nélkülük, ezért ma már el sem tudnák nélkülük képzelni az életüket. Mostani cikkünkben olyan szívbemarkoló képeket hoztunk el nektek, melyek bebizonyítják, hogy a kutyák hűsége és odaadása semmihez sem hasonlítható.

1, Egy kutya, aki egyetlen másodpercre sem volt hajlandó magára hagyni megsebesült gazdiját. Annyira vele akart maradni, hogy még a mentőbe is utána akart ugrani.

2, A kutyák megérzik, ha gazdijuk beteg. ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy felépüljenek. Az egyik ilyen, hogy fogják magukat és odabújnak hozzájuk.

3, Anyukám elég sokszor beteg, és a kutyák ezt tökéletesen tudják. Amikor ledönti egy nátha, vagy láz a lábáról mindig ott vannak körülötte és a világ minden kincséért sem hagynák el őt.

4, A kutyák tökéletesen tudják, hogy mikor érkezik haza gazdájuk a munkából, és mindig azelőtt pár perccel így beülnek az ajtó elé és várnak.

5, Egy kutyus, aki óránként egy üveg vizet visz a beteg gazdijának, nehogy kiszáradjon szegény.

6, Ha ilyen brigád vigyáz a férjemre, akkor nincs is szükség ápolónőre.

7, A kutyusok különös kapcsolatot ápolnak a gyerekekkel, nézzétek meg, hogy milyen tekintettel nézi azt a kis csöppséget.

8, Amióta megsérült a lábam a kutyám nem hajlandó leszállni róla. Azt hiszi így gyorsabban meggyógyul. Hát egyem meg.

9, Eddie egy olyan terápiás kutya, aki gyermekkórházakban járkál és színt visz a beteg gyermekek mindennapjaiba.

10, Amióta hazahoztuk a kisbabánkat, a kutyánk képtelen levenni róla szemét. Mindig ott van körülötte. Óvja, félti, őrzi.

11, Néhány napja derült ki, hogy egy új kis élet növöget bennem. Azóta a kutyánk nem hajlandó levenni a fejét a hasamról. Szerintem tudja, hogy áldott állapotban vagyok.

12, Az édesapám és a kutyája elválaszthatatlan barátok. Mivel a születésnapján is kórházban volt, ezért az egyetlen kívánsága az volt, hogy bemehessen hozzá a hűséges barátja.

13, Ez a pillanat mindent elmond arról, hogy a kutyák miként viszonyulnak gazdájukhoz. Elképesztő, hogy mennyi érzelem van bennük.

14, A kutyám tudja, mikor vagyok szomorú. Ilyenkor odanyújtja nekem a mancsát, hogy tudjam nem vagyok egyedül.

Nektek is van kutyátok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments