HomeCelebrityVarga Izabella a Barátok Közt sztárja bikiniben mutatta meg alakját

Varga Izabella a Barátok Közt sztárja bikiniben mutatta meg alakját

Ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné Varga Izabella nevét, aki a Barátok Közt Dr. Balogh Nóráját alakítja. Izabella az 1998-as elrajtolás óta a magyar sorozat ikonikus tagja, és mind a mai napig lehet látni őt a Mátyás Király téren. A színésznő egyébként a Szombat Esti lázban is szerepelt, ahol sikerült ledobnia magáról pár kilót. Izabella azóta bomba formában van és ezt rajongói is látják. Számtalan reklámban szerepel, most a Walkmaxx cipőit népszerűsíti saját Facebook oldalán.

Megszámlálhatatlan mennyiségű fotó készül róla, amiért oda-vissza vannak rajongói, ám most egy nagyon különleges kép került fel Instagram oldalára. Sokan nem tudják, hogy Izabella 46 éves és kitűnő formában van, tökéletes alakját most bikiniben mutatta meg a követőinek. A fotót már több, mint 2700-an likeolták és ez a szám napról napra csak nő. Férje, Lendvai Zoltán biztos nagyon büszke tehetséges és gyönyörű feleségére, akiért férfi követői egyszerűen megőrülnek.

Íme az ominózus kép, ami rengeteg férfi fejét csavarta már el:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????? ???????? (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Nem ez volt azonban az egyetlen alkalom, mikor Izabella bikiniben állt kamera elé, ugyanis nyáron egy profi fotózáson vett részt, ahol egyszerűen lélegzetelállító volt. Mutatjuk is a képet:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????? ???????? (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Szerintetek is remek formában van a két gyermekes 46 éves színésznő?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments