HomePeople16 ember, aki őrangyalának köszönheti, hogy megúszott egy hatalmas katasztrófát.

16 ember, aki őrangyalának köszönheti, hogy megúszott egy hatalmas katasztrófát.

Bizony előfordulnak az életünk során olyan kellemetlen helyzetek, mikor csak egy hajszálon múlik, hogy a dolgok tragikussá váljanak. Persze leesik a kő a szívünkről, mikor rájövünk, hogy őrangyalaink megint vigyáztak ránk odafentről. Ti jártatok már úgy, hogy csak néhány milliméter választott el attól, hogy egy szilánk belefúródjon a szemetekbe vagy, hogy lezuhanjatok kocsival egy szakadékba? Bizony ezektől az esetektől egytől-egyig kifut a vér az ember testéből. A mai cikkünkben szereplő személyek is valami hasonlót élhettek át, mikor necces és olykor veszélyes szituációba keveredtek. Lássuk, hát a képeket, amiktől mindenki elmond legalább egy Miatyánkot.

„A dédnagyapámat az I. Világháborúban meglőtte egy német katona, ám a zsebében néhány pénzérme volt, amik felfogták a golyót. Ezeknek hála tovább élhetett. Na most mondja valaki, hogy a pénz nem boldogítja az embert.”

„Nem véletlenül mondják, hogy jó minőségű munkavédelmi felszerelés legyen a cégeknél. Ha nem vettem volna fel a szemüveget, akkor a szétpattanó csiszolókorong egyenesen a szemembe fúródott volna.”

Ez a férfi megérdemli, hogy megkapja az év legjobb apja címet. Ha nem lett volna annyi lélek ereje és hihetetlenül jó reflexe a gyermeke már a kórházban lenne.

Ennek a férfinek a őrangyalai megvédték a kocsiját a kártól. Konkrétan egy hajszál választotta el attól, hogy jó sok pénzt kelljen költenie.

Bizony még otthon is nyitott szemmel kell járni, nehogy a végén baj történjen. Ti észrevettétek a macskát?

„Majdnem felgyújtottam a macskámat”

„Igen ez egy cápa harapás, ám nem igazán voltam a fogára való. Ugyanis ezek a lények képesek a legelső harapással megállapítani, hogy megfelelő arányban oszlik-e meg az izom és a zsír az áldozatukban. Amennyiben úgy érzik nem tudnának vele jól lakni, tovább állnak. Így úsztam meg én is.”

Ha csak néhány méterrel arrébb gurul le az az óriási szikla a hegyről, akkor az egész háznak annyi. Reméljük, hogy nem volt bent senki.

„Véletlenül leesett az ujjamról a jegygyűrűm és pont erre a csatornafedélre esett. Ez volt az a pont, amikor két szívrohamot hordtam ki egyszerre.”

Valljuk be, ez bizony nem sokon múlt.

„Ahogy kinyitottam a hűtő ajtaját, kiesett belőle a kancsó. Szerencse, hogy volt füle, ami fennakadt az ajtón.”

„Az egyik szemem sír a másik viszont nevet. A rossz hír, hogy új telefont kell vennem a jó pedig az, hogy megmentette a lábamat a láncfűrésztől.”

„Hálát adok istennek, hogy ránéztem a fogkefémre, mielőtt elkezdtem volna vele mosni a fogam. Ez undorító.”

„A nyilvános WC-ben nem volt papír, amiért hangosan elkezdtem szentségelni. A másik fülkében nagyon jó ember lehetett, mert ezt nyújtotta át nekem.”

Szerintem, egy ideig még remegő kezekkel fog beülni a volán mögé a sofőr.

Hajszál híja volt, hogy nem történt komoly baj.

„Miután 20 percet utaztam a legnagyobb nyugalommal rájöttem, hogy totál megfeledkeztem a fényképezőgépemről. Szerencsére, nem esett semmi baja.”

Most Popular

Recent Comments