16 ember, aki őrangyalának köszönheti, hogy megúszott egy hatalmas katasztrófát.

4555

Bizony előfordulnak az életünk során olyan kellemetlen helyzetek, mikor csak egy hajszálon múlik, hogy a dolgok tragikussá váljanak. Persze leesik a kő a szívünkről, mikor rájövünk, hogy őrangyalaink megint vigyáztak ránk odafentről. Ti jártatok már úgy, hogy csak néhány milliméter választott el attól, hogy egy szilánk belefúródjon a szemetekbe vagy, hogy lezuhanjatok kocsival egy szakadékba? Bizony ezektől az esetektől egytől-egyig kifut a vér az ember testéből. A mai cikkünkben szereplő személyek is valami hasonlót élhettek át, mikor necces és olykor veszélyes szituációba keveredtek. Lássuk, hát a képeket, amiktől mindenki elmond legalább egy Miatyánkot.

“A dédnagyapámat az I. Világháborúban meglőtte egy német katona, ám a zsebében néhány pénzérme volt, amik felfogták a golyót. Ezeknek hála tovább élhetett. Na most mondja valaki, hogy a pénz nem boldogítja az embert.”

“Nem véletlenül mondják, hogy jó minőségű munkavédelmi felszerelés legyen a cégeknél. Ha nem vettem volna fel a szemüveget, akkor a szétpattanó csiszolókorong egyenesen a szemembe fúródott volna.”

Ez a férfi megérdemli, hogy megkapja az év legjobb apja címet. Ha nem lett volna annyi lélek ereje és hihetetlenül jó reflexe a gyermeke már a kórházban lenne.

Ennek a férfinek a őrangyalai megvédték a kocsiját a kártól. Konkrétan egy hajszál választotta el attól, hogy jó sok pénzt kelljen költenie.

Bizony még otthon is nyitott szemmel kell járni, nehogy a végén baj történjen. Ti észrevettétek a macskát?

“Majdnem felgyújtottam a macskámat”

“Igen ez egy cápa harapás, ám nem igazán voltam a fogára való. Ugyanis ezek a lények képesek a legelső harapással megállapítani, hogy megfelelő arányban oszlik-e meg az izom és a zsír az áldozatukban. Amennyiben úgy érzik nem tudnának vele jól lakni, tovább állnak. Így úsztam meg én is.”

Ha csak néhány méterrel arrébb gurul le az az óriási szikla a hegyről, akkor az egész háznak annyi. Reméljük, hogy nem volt bent senki.

“Véletlenül leesett az ujjamról a jegygyűrűm és pont erre a csatornafedélre esett. Ez volt az a pont, amikor két szívrohamot hordtam ki egyszerre.”

Valljuk be, ez bizony nem sokon múlt.

“Ahogy kinyitottam a hűtő ajtaját, kiesett belőle a kancsó. Szerencse, hogy volt füle, ami fennakadt az ajtón.”

“Az egyik szemem sír a másik viszont nevet. A rossz hír, hogy új telefont kell vennem a jó pedig az, hogy megmentette a lábamat a láncfűrésztől.”

“Hálát adok istennek, hogy ránéztem a fogkefémre, mielőtt elkezdtem volna vele mosni a fogam. Ez undorító.”

“A nyilvános WC-ben nem volt papír, amiért hangosan elkezdtem szentségelni. A másik fülkében nagyon jó ember lehetett, mert ezt nyújtotta át nekem.”

Szerintem, egy ideig még remegő kezekkel fog beülni a volán mögé a sofőr.

Hajszál híja volt, hogy nem történt komoly baj.

“Miután 20 percet utaztam a legnagyobb nyugalommal rájöttem, hogy totál megfeledkeztem a fényképezőgépemről. Szerencsére, nem esett semmi baja.”

SHARE
Previous article6 jel, ami egyértelműen megmutatja, hogy a pasid már nem szeret.
Next article7 bebizonyított igaz tény a kómáról, amit szinte senki sem ismer.