HomeInteresting6 jel, ami egyértelműen megmutatja, hogy a pasid már nem szeret.

6 jel, ami egyértelműen megmutatja, hogy a pasid már nem szeret.

A legtöbb kapcsolatot a szerelem tartja össze, de egy idő után ez a láng elhalványul és csak a szeretet, valamint a kölcsönös tisztelet marad hátra. Persze a legszerelmesebb párkapcsolatban is vannak veszekedések, amit jobbára meg tudnak oldani a felek. Ez egy olyan része a szerelmi létnek, amit nem lehet elkerülni, viszont akadnak olyan jelek, amik arról árulkodhatnak, hogy valami már nincs rendben és közeleg az a bizonyos szétválás. Előfordul, hogy a legtöbb ember nem tud különbséget tenni vita és vita között, de mi azért csináltuk ezt a cikket, hogy felhívjuk a figyelmedet, mit kell figyelned konfliktusos helyzet alkalmával a párodon. Amennyiben a cikkben szereplő jelek valamelyikét mutatja, akkor itt az ideje elgondolkodni a jövőtökön.

1, Már nem figyel rád 100%-ban.

Abban a hiszemben kezded el mesélni az aggályaidat és problémáidat, hogy talán ad neked valamilyen tanácsot velük kapcsolatban, ami még a megnyugtatásodra is szolgálhat. Ám hiába mesélsz és mesélsz neki megállás nélkül, ő csak ül és némán hallgat, de nem szól semmit, sőt pár napon belül bizony el is felejti. Nos ez annak a jele, hogy már nem érdekled őt igazán csak azért hallgat végig, hogy ne hisztizz.

2, Egyetlen közös programhoz sincs kedve.

Egy fárasztó és stresszes hét után már csak arra vársz, hogy végre a pároddal legyél, akivel izgalmas és romantikus dolgokat csinálhattok a hétvégén, ám ő mindent kitalál, csakhogy ne kelljen ezekben részt vennie. Számára most már sokkal kielégítőbb a kanapén ülve bámulni a meccset, mint veled tölteni pár órát. Ezen ponton jó, ha elgondolkodsz érdemes-e ebbe a kapcsolatba további energiát fektetni.

3, Prioritásban te vagy az utolsó.

A mindennapi rohanás miatt nem mindenki veszi észre, ha a párja prioritási listáján sajnos az utolsó helyre került. Amennyiben azt tapasztalod, hogy csak késő esténkét jut rád ideje, de akkor is éppen bódult állapotban van a haverjaival való bulizás, esetleg a céges rendezvény után, akkor bizony komoly problémák vannak a kapcsolatotokban. Egy idő után azt kezded érezni, hogy semmibe vesz és már nem vagy annyira fontos a számára, mint régen. Hidd el többet érdemelsz, ezért ideje lépned.

4, Még csak meg sem próbál vitatkozni.

Ahány pár annyi szokás és az vonatkozik a veszekedésekre is. Nyilván az a legbékésebb és legésszerűbb megoldás konfliktus alkalmával, ha nyugodtan leültök és elmondjátok, hogy mi az ami bánt titeket. Amennyiben azt tapasztalod, hogy te már vagy fél órája mondod a problémákat ő pedig erre semmit sem reagál, sőt közömbös arccal hallgat végig, akkor gond van. Igazság szerint egy mód van arra, hogy kiderítsd fontos vagy-e még neki. Ha a veszekedésetek után bejelented, hogy elmész a szüleidhez és ő rezzenéstelen arccal nézi végig, ahogy átléped a küszöböt, akkor nincs miről beszélni, mert már egyáltalán nem szeret téged.

5, A problémáitokat rendre fizikai együttléttel orvosolná.

Komoly gondok lehetnek köztetek, ha a párod minden egyes alkalommal a koitáláshoz nyúl, ha te próbálnál vele arról beszélni, hogy mi nyomja a lelked. Hiába jó köztetek a dolog, ha ez nem oldja meg a dolgokat. Persze ideig óráig ezzel lehet játszani, ám hosszú távon nem fogja csillapítani a lelkedben tomboló vihart.

6, A szeretlek szó helyett az imádlak-ot használja.

Természetesen nem azt várod el, hogy minden egyes nap, minden egyes percében azt mondja neked, hogy szeret ám az nagyon jól tud esni az emberi léleknek, ha valaki magától mondja ki az érzelmeit. Azt meg kell jegyezni, hogy a szeretlek szót, semmilyen körülmények között nem lehet az „imádlakkal” helyettesíteni, mert nem ugyanolyan érzelmek vannak a szavak mögött. Ha már jó ideje nem mondja neked, hogy szeret, akkor az azért van, mert már kiábrándult belőled.

Most Popular

Recent Comments