HomePeople10 gyakori mondat férfiaktól, ami a nőket egyből felidegesíti

10 gyakori mondat férfiaktól, ami a nőket egyből felidegesíti

Gyakran hallani férfiaktól, hogy nővel együtt élni olyan, mintha aknamezőn járna az ember, és hogy minden sokkal könnyebb lenne, ha a nők mindig azt mondanák, amit épp gondolnak.
Az alábbiakban egy afféle útmutatót adunk, hogy melyek azok a mondatok, ami a nőket egyből felidegesíti és azt is elmagyarázzuk, hogy miért.

1. „Már megint kezded?”
Ez a kérdés gyakorlatilag belobbantja a parazsat és ha addig még nem volt veszekedés, ezután nagyon valószínű, hogy lesz! Miért? Mert ez a kérdés a nők számára negatívan és fenyegetően hat, még akkor is, ha te nem vagy az a veszekedős típus és tényleg csak arra vagy kíváncsi, amit kérdeztél. 🙂

2. „OK”
Ez az egyszavas válasz egyszerűen idegesítő a nők számára, leginkább akkor, amikor a nő hosszasan kifejti egy férfinek a véleményét, érzését, tervét stb. és utána ezt a választ kapja. A nők számára ez kicsit olyan, mintha egyáltalán nem is figyelnél rájuk. Ilyenkor megoldás lehet, ha ezt írod: „OK Szívem!” 🙂

3. „De az exem…”
Nem érdeklik őket az exeid! Ne emlegesd, mert azt fogják gondolni, hogy vissza akarod kapni. A legjobb mindenkinek, ha messze elkerülsz minden exekkel kapcsolatos dolgot, témát és kijelentést!

4. „De az anyám…”
Ezzel sem túl jó érvelni, mert legbelül azt fogják gondolni, hogy nem vagy elég érett ahhoz, hogy önálló gondolataid legyenek, vagy, hogy kapcsolatban élj egy olyan nővel, aki nem az anyád. És tegyük hozzá, hogy igazuk is van: elég ciki dolog anyucival érvelni, akármennyire szeretjük őket.

5. „Én megmondtam!”
Még ha igazad is volt valamiben (már megint 🙂 ), egyáltalán nem segít a helyzeten, ha ezt az orra alá dörgölöd… sőt, csak olajat öntesz a tűzre.

6. „Elmegy!”
Neked sem esne jól, ha tegyük fel, egy csodálatos estét töltenél egy lánnyal és másnap megkérdeznéd tőle, hogy érezte magát, amire csak ennyit mondana: „elmegy!”. Se nem jó, se nem rossz, egyszerűen: elmegy.
Így talán már érthető számodra, ha egy nő megkérdezi, hogy szerinted hogy néz ki, miért ne azt válaszold, hogy „elmegy” (és ne is azt, hogy „OK!” :D)

7. „Azt nem mondtad!”
A férfiak rendszeresen felemlegetik, hogy a nők milyen jó memóriával rendelkeznek, hiszen emlékeznek az 5 évvel korábbi legapróbb és legjelentéktelenebb sérelmekre is. Ezek után gondolod, hogy nem tudják, mit mondtak és mit nem? Ami persze könnyen lehet, de akkor sem fogod tudni nekik megmagyarázni, szóval jobb, ha elviszed a balhét! 🙂

8. „A kolléganőm azt tanácsolta…”
Lehet, hogy a te számodra fontos a kolléganőd véleménye, de vajon fontosabb, mint a barátnődé? Lehet, hogy a te szemedben csak egy sima munkatársról van szó, de az ő szemében egy vetélytárs lesz, hidd el!

9. „Miért van erre szükséged?”
A nő döntését hosszas megfontolások, komoly kérdések és érvelések sora előzi meg.
Ezzel a kérdéseddel mindent romba döntesz. Ne zavard össze őket, hidd el, jobb így neked is!

10. „Majd meglátjuk!”
A nők már tudják, hogy ez egy csapda és a válasz valószínűleg az lesz, hogy „nem”… akármi is a kérdés. Senki sem szereti a gyávákat és a megcsalókat, szóval ezt a kijelentést se használd a szerelmeddel folytatott beszélgetésben!

Most Popular

Recent Comments