HomeKapcsolatMinden idők legdurvább szakítása, amit levél formájában csináltak!

Minden idők legdurvább szakítása, amit levél formájában csináltak!

Kedves férjem!

Levelem azzal a céllal íródott, hogy elmondjam végleg kiszállok a házasságunkból.

Hét teljes esztendőn át éltünk boldogságban, úgy gondolom, hogy jó feleséged voltam, de ezért cserébe semmit sem kaptam, igaz nem is kértem.

De az elmúlt két hét katasztrófa volt, a pokolban éreztem magamat.

A drágalátos főnököd felhívott telefonon, hogy elmondja, felmondtál a munkahelyeden. Több se kellett betelt a pohár.

Egy héttel ezelőtt, mikor megérkeztél a munkából, fel sem tűnt, hogy fodrásznál voltam és új hajat csináltattam magamnak, sőt az új körmeimet sem. Én szívem lelkem kitettem, hiszen a kedvenc ételed főztem meg, és este az új hálóing volt rajtam, amit nemrégiben vettem. De te csak némán levetted a cipődet, beültél az asztalhoz, megvacsoráztál, majd végignézted a focimeccsedet és mindezek után felmentél a hitvesi ágyunkba aludni. Semmit sem mondtál nekem, egy szót sem szóltál hozzám, még csak azt sem mondtad, hogy szeretsz, nem csináltál semmit. Szóval úgy gondolom, hogy már nem szeretsz engem úgy, mint rég, vagy lehetséges, hogy hazudsz nekem. Viszont most már mindegy, mert végleg elmegyek.

Ui.: Ne próbálj megkeresni, mert a bátyáddal együtt Nyugat-Virginiába megyünk és ott fogunk tovább élni. Szép életet kívánok neked,

Az ex-feleséged: Diana

#

Kedves ex-feleségem!

El sem hiszed, mennyire örülök a levelednek, komolyan boldoggá tetted vele a napomat!

Jól mondod, hét éve élünk együtt, mint egy házaspár, de nagyon rosszul gondolod, ha azt hiszed, hogy amit csináltál ez alatt az idő alatt, azt csinálja egy jó feleség.

Persze, hogy sokszor nézek meccset, meg sportközvetítéseket, hiszen ezzel próbálom elterelni a figyelmem a folyamatos panaszkodásodról.

Természetesen nem kerülte el a figyelmemet, hogy levágattad a szép hosszú hajadat, most úgy nézel ki, mint egy férfi. Engem az édesanyám úgy nevelt, hogy ha nem tudok jót mondani, akkor ne mondjak semmit.

A kedvenc ételemre térve, valószínűnek tartom, hogy kicsit összekevertél a bátyámmal, ugyanis, ha nem tudnád, én már vagy hét éve nem is eszem disznóhúst. Amikor megláttam rajtad az új hálóingedet, inkább elmentem lefeküdni, mert megláttam mennyibe került.

Fohászkodtam a jó istenhez, hogy csak egy véletlen egybeesés legyen, hogy a testvérem, pont ma reggel kért tőlem kölcsön összesen 50 dollárt, a te újonnan vett hálóinged pedig 49,99 dollárba került.

Én ezek után is végig szerettelek, és úgy gondoltam, hogy mindent meg tudunk oldani és beszélni.

Ezért nem is mondtam semmit a 10 millió dolláros lottónyereményemről, mert meglepetést szerettem volna neked szerezni, ezért felmondtam a munkahelyemen, és azonnal mentem az utazási irodába, hogy két darab repülőjegyet váltsak Jamaicába, ahova mindig is menni szerettünk volna.

Ám, mire hazaértem, te már sehol nem voltál, csak ez a levél várt a konyhaasztalon.

Nem hibáztatlak mert ez történt, hiszen egy jó és egy rossz kapcsolathoz is két ember kell. Szívből kívánom, hogy olyan életed legyen, amiről mindig is álmodtál.

Mellesleg az ügyvédem szerint a levelednek hála, egy fillért sem fogsz kapni.

Ui.: Ja, nem tudom, hogy említettem-e már, de Carl, a bátyám valójában Carlaként született.

Lehet, hogy elfelejtettem mondani, mindenesetre további szép életet neked is!

A hihetetlenül gazdag és független ex-férjed: Joe

Most Popular

Recent Comments