HomePeople10 dolog, amitől titkon minden férfi retteg, de soha nem vallaná be

10 dolog, amitől titkon minden férfi retteg, de soha nem vallaná be

Mindenki fél valamitől, ezt anélkül is pontosan tudjuk, hogy az illető vagy mi magunk beszélnénk róla. Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, mindenkinek vannak félelmei. Ki a nehézségektől, ki a haláltól, ki pedig apróságoktól retteg, de biztosan nem létezik olyan ember, aki ne félne valamitől. Igen, ebbe beletartoznak az erősebbik nem képviselői is, még annak ellenére is, hogy erősek, határozottak és rendkívül magabiztosak.

Bizony vannak olyan titkos félelmeik, amiket senkivel nem osztanak meg. Cikkünkben eláruljuk, melyik az a tíz dolog, amitől a legtöbb férfi retteg, de soha senkinek nem beszélne róla.

Hogy néz ki a teste.

A nők eszeveszett diétába kezdenek, ha felszalad rájuk egy-két kiló plusz. Ezt látják már kiskorukban anyukájuktól, így nem is csoda a legtöbb kislány már ideje korán utánozni kezdi ezt a szokást. A férfiak azonban nem foglalkoznak ezzel, legalábbis egy bizonyos életkorig. Az erősebbik nem képviselői a sörhastól rettegnek leginkább a testüket illetően, még annak ellenére is, hogy a kutatások szerint a nők odavannak a pocakért. A legtöbb nő inkább a sörhasat választja a kockák helyett.

Anyagiak

Az anyagiak is nagy félelmet keltenek a férfiakban, ugyanis aggódnak azért, hogy anyagi biztonságban tudják családjukat és szeretteiknek ne kelljen nélkülözni. Fontos számukra a pénz, hiszen szerintük, ha elég van belőle, az jelenti a boldogságot. A gyengébbik nem számára viszont a szeretetnél és a bizalomnál nincs fontosabb. Csak kevesen látják be, hogy az a nő, aki a pénzükre pályázik, nem jelent szerelmet és nem vele fognak családot alapítani.

Magasság

A férfiak szerint akkor vonzóak, ha magasak is. Egy alacsony pasi nehezen vagy egyáltalán nem szólít meg egy nála magasabb nőt, mert úgy véli, nem felel meg a társadalmi elvárásoknak. Ez rendkívül frusztráló a férfiak számára, pedig nincs írásos szabály arra, hogy egy alacsonyabb férfinak nem lehet magasabb társa.

Egy másik férfi képbe kerülése.

A férfi csak akkor érzi jól magát társa közelében, ha biztos bennem hogy ő az egyeduralkodó. Párja kollégái is potenciális veszélyt jelentenek számára, legalábbis úgy érzi. Ez a bizonytalanság pedig önértékelését rombolja.

A tapasztalatlanság

A férfiak egyenesen rettegnek attól, hogy nincs annyi tapasztalatuk a nőkkel kapcsolatban, mint társaiknak. Egy új kapcsolat kezdetén kifejezetten bizonytalanok, nem tudják milyen helyzetben hogyan cselekedjenek. Azonban nincs szükség arra, hogy megjátsszák magukat, hogy ők legyenek a macsó pasik, akik határozottak és magabiztosak. A hölgyek sokkal jobban kedvelik az őszinteséget, ugyanis pontosan ez az, amitől egy férfi macsóvá válik a szemükben.

Szőrzet

Nagy problémát okoz a haj és a testszőrzet. Miért? Mert a férfiak rettenetesen félnek a kopaszodástól, mert úgy vélik, ez a legrosszabb dolog, ami megtörténhet velük. Ugyanakkor a dús szőrzettel sincsenek kibékülve, mert félnek attól, hogy emiatt nem tartják őket a nők jó pasinak.

Diéta

A nőknél nem meglepő, hogy állandóan diétáznak, de abban az esetben, ha egy férfi diétába fog, akkor bizony furcsán néznek rá. Emiatt sem kellene tartaniuk, hiszen az egészség nagyon fontos, ehhez pedig olykor szükség van testmozgásra, egészséges ételekre és megfelelő folyadékbevitelre.

Párkapcsolat

A pasik soha nem vallanák be, hogy aggódnak a párkapcsolatuk miatt. Félnek, hogy elveszítik szerelmüket és időről időre megkérdezik maguktól, hogy mit kellene másképp csinálniuk azért, hogy partnerük ne unatkozzon mellettük és fenntartsák érdeklődését.

Hány kapcsolata volt a nőnek, mielőtt megismerte őt?

Nem feltétlenül kellene tudnunk, hogy partnerünknek mennyi kapcsolata volt előttünk, hiszen ennek semmi jelentősége. Nos, a férfiak ezt sem így gondolják. Úgy érzik, ha a nőnek sok kapcsolata volt előttük, akkor versenyhelyzet áll fenn, hiszen sokkal jobbnak kell lenniük és többet adni a nőnek, mint a férfiak, akikkel előttük jártak.

Érzelmek kifejezése

A férfiak már gyerekként azt hallják, hogy egy fiú sosem sír. Egy fiú, férfi erős és csak a lányok sírhatnak. Valószínűleg ennek tudható be, hogy életük során visszafojtják az érzéseiket és bármit is éreznek legbelül, nem hagyják, hogy más észrevegye ezt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments