HomePeopleVIDEÓ! A dühös vásárló döbbenetes lépésre szánta el magát

VIDEÓ! A dühös vásárló döbbenetes lépésre szánta el magát

Videón rögzítették, ahogy egy dühös vásárló beledobja az egész tányér levest az üzletvezető arcába. Nem sokon múlt, hogy brutális égési sérülést szenvedjen a dolgozó.

Janelle Broland 24 éves és jelenleg ő a texasi Temple-ben található étterem üzletvezetője.
Elmesélte, hogy az ügyfél extra csípős levest rendelt telefonon.

„Miután megkapta, felhívott panaszt tenni. Azt mondta, annyira forró volt a leves, hogy a műanyag edény teteje megolvadt, és így nem tudja elfogyasztani. Végig ordított a telefonba.”

„Természetesen felajánlottam neki, hogy visszaadjuk a pénzét. Mondtam, hogy küldhetünk egy másik levest vagy választhat valami teljesen mást az étlapról helyette. De csak tovább ordibált a telefonba, úgyhogy nem jutottunk közös nevezőre. Folyamatosan azt ismételgette a nő, hogy: Ez nevetséges.”

Nem sokkal később megjelent az étteremben, bement személyesen is panaszt tenni. A biztonsági kamera rögzített mindent. Pontosan látszik a felvételen, hogy a vásárló a megolvadt fedelet mutogatja.

„Akkora jelenetet rendezett, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Kiabált és káromkodott a gyerekekkel és családokkal teli üzletben.
Ennyit mondtam neki: Asszonyom, meg kell nyugodnia! Szeretnénk segíteni, rendelhet valami mást. De tegye meg, hogy nem ordít és szidalmaz tovább. Ha nem fejezi be, kérem hagyja el az éttermet vagy hívnom kell a rendőrséget.”

Ez volt az a pillanat, amikor a leves Broland arcába landolt. Főzéskor a leves a 200 fokot is elérheti. Szerencsére ez már valamennyire kihűlt, így nem okozott komoly égési sérülést. Viszont mivel nagyon csípős és fűszeres volt, elkezdte marni a dolgozó arcát és nagyon bevörösödött. A szeme borzasztóan égett a csípős anyagtól, még az orra vére is eleredt. Annyira fájt neki, hogy azonnal kiabálni és sírni kezdett.

„Az ügyfél csak úgy kisétált a történtek után, én pedig ordítottam a fájdalomtól. Valaki utána szaladt és az autója rendszámát is felírták. Később azonosították is. Nincs semmi mondanivalóm számára. Majd az élet megtanítja neki, mit lehet és mit nem.” – meséli Broland

Nem sokkal később megérkezett a rendőrség is és Broland feljelentést tett.

Most Popular

Recent Comments