HomeCrazyÍme a világ legszélesebb mosolya. Csak ő tudja, hogy milyen valójában a...

Íme a világ legszélesebb mosolya. Csak ő tudja, hogy milyen valójában a fültől fülig mosoly

Övé a világ legszélesebb szája. Ez a nő valóban hollywoodi mosollyal büszkélkedhet. Olyat tágas a szája, hogy a legnagyobb hamburgerbe is könnyedén beleharap. Mosolya szó szerint fültől fülig ér.

Világrekord!

Manapság az esztétikai gyógyászati kezelésekhez szinte korlátlan a hozzáférés, egyre kevesebb nő büszkélkedhet természetes, gyönyörű ajkakkal. Sok nő kap kedvet arra, hogy kedvenc hírességéhez hasonlítson és úgy dönt, hogy felturbózza az ajkait.

Száját, arcát hialuronsavval töltetik fel, melynek köszönhetően minden nő egyforma lesz. Egyesek nem ismernek mértéket és teljesen eltorzították az arcukat az ilyen jellegű kezelésekkel.

Vannak azonban, akik természetüknél fogva egy kicsit máshogy néznek ki, mint a többség. Köztük van az amerikai Samanha Ramsdell is.

A Connecticut állambeli Norwalkban élő nő idén júliusban bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

A Guinness Alapítvány munkatársa, Dr. Elke Cheung részletes mérései után kiderült, hogy a 31 éves lánynak van a legnagyobb szája a világon. Ajkai mérete 6,52 cm magas és 10 cm széles. Túlzás nélkül állítható, hogy fültől fülig tud mosolyogni.

A világ legszélesebb szája!

Samantha szájüregének mérete szédületes karriert csinált a közösségi médiában. A TikTokon fiókját már 1,7 millióan követik. A 31 éves lány kamatoztatja lenyűgöző megjelenését, és rendszeresen tesz közzé videókat az interneten arról, hogy mire képes a szája. Hihetetlen, hogy azzal a testrésszel, amelyik ma a bevételeinek forrása, a múltban komoly komplexusokat okoztak számára.

A The Sun magazinnak adott interjújában a 31 éves lány arról beszélt, mekkora boldogságban volt része a Guinness Rekordok Könyvébe való bekerülésének köszönhetően.

A lány mindenkit arra bíztat, hogy éljen a lehetőséggel, ha valamilyen különleges testrésze van. Nem kell rejtegetni, nem kell takargatni. Mutassa meg a világnak és talán ez hozza meg számára a szerencsét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments