HomeCreepyVIDEÓ! A hisztis nő menet közben akart kiszállni a repülőből

VIDEÓ! A hisztis nő menet közben akart kiszállni a repülőből

A megdöbbentő videón az látható, hogy Catherine Bush alaposan behisztizett a Manchesterből Antalyába tartó repülőútja közben. A bradfordi kismama vállalhatatlanul viselkedett.

A hiszti alapja az volt, hogy felidegesítette magát a repülőn utazó kisbabák sírásától.

Szidta a légiutas-kísérőket és kitalálta, hogy repülés közben „leszáll” a járatról. Az ajtóhoz rohant és azt kiabálta, hogy „le akarok szállni erről a rohadt repülőről. Engedjetek ki! Most!”. Az egész sokkoló volt.

Catherine-t 5000 fontra (2,2 millió forintra) büntette a Jet2 erőszakos viselkedés miatt, továbbá életfogytiglan kitiltotta a járatairól.

Egy másik utas szerint Catherine körülbelül egy óra és 20 perccel a felszállás után elkezdett zajongni, de állítólag már a felszállás előtt is voltak vele problémák.

A légitársaság ügyvezető igazgatója, Phil Ward elmondta, hogy Bush asszony rémisztő viselkedést tanúsított a repülés során, és vállalnia kell tettei következményeit. Phil hozzátette, hogy a cég egy családbarát légitársaság és ilyen esetekben zéró toleranciát alkalmaznak, az incidens miatt felmerülő költségeket pedig kamatostól behajtják.

Catherine egyébként fogfehérítő kezelésre tartott Törökországba. A kezelés értéke 3000 font (1,3 millió forint) lett volna. Hát, vélhetőleg sárgák maradnak a fogai, mert a pénz elmegy a büntetésre.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments