HomeKapcsolatTudod milyen nőkre vágynak a férfiak? - Most eláruljuk

Tudod milyen nőkre vágynak a férfiak? – Most eláruljuk

A pasik érdeklődését nem minden esetben egyszerű felkelteni. Általában, ha egy férfi szerelmes, akkor olyan nőt választ maga mellé, aki a barátja, a társa és természetesen valamilyen úton-módon különbözik a többi nőtől. Tehát, van benne valami plusz. Ezt a kis pluszt pedig te is könnyedén előcsalogathatod magadból a most következő tippek segítségével.

Légy laza!

A férfiak szeretik a laza lányokat, akik nem veszik túl komolyan az életet. Nemcsak a férfiak miatt érdemes erre törekedned, hanem magad miatt is. Ugyanis, ha nem görcsölünk rá, akkor előbb megkaphatunk bizonyos dolgokat. Így pedig lehetséges, hogy az igazi akkor fog betoppanni az életedbe, amikor nem is számítasz rá.

A lényeg, hogy sodródj az árral, ne tervezd meg már az első randevú után az esküvőt vagy a gyerekeket. Az is lehet, hogy nem ő lesz álmaid férfija, de az is lehet, hogy igen. Csak vedd könnyen és egyszerűen a dolgokat, légy nyitott és ne támassz hatalmas elvárásokat a másikkal szemben.

Álarc nélkül

Férfiak társaságában ne vegyél fel felesleges álarcot. Egyrészt, mert nem szeretik, másrészt, mert az egy teljesen felesleges maszk, amivel elriaszthatod a pasikat. Akit a sors neked szánt, azt semmi sem tudja elriasztani mellőled, a férfiak pedig imádják azokat a nőket, akik önfeledten tudnak nevetni. Ha viszont megjátszod magad, akkor pont azok fognak elkerülni, akikre valójában vágysz.

Ne legyél „salátás lány”

A pasik szeretik, ha egy nő imád enni, méghozzá jókat enni. Ez pedig nem a zöldségekre vonatkozik. Nyilván nem fogod az első randin halálra zabálni magad, de ne érezz kényszert aziránt, hogy salátát egyél. A férfiak számára kifejezetten szexi, ha egy nő szereti a kulináris élvezeteket, valamint nem a külsőd a legfontosabb számukra. Ha pedig te magad készíted el az ő kedvencét, még jobban oda lesz érted.

Engedd szabadon!

Egy férfi csak így lehet a tiéd. A pasik menekülnek azok elől a nők elől, akik igyekeznek korlátok közé szorítani őket. Például, hogy ne találkozzanak a barátaikkal vagy ne nézzenek más nőkre. 99 százalékuk ugyanis falra mászik ezektől, a maradék egy százalék pedig megszólalni sem mer.

Törekedj a saját lelki harmóniád megteremtésére, ugyanis így egy férfitól sem teszed függővé a boldogságodat. A nagy Ő-t pedig csak úgy kaphatod meg, ha képes vagy erre.

Most Popular

Recent Comments