HomeCelebrityTragédia: Legyőzte a leukémia a híres labdarúgó kislányát

Tragédia: Legyőzte a leukémia a híres labdarúgó kislányát

Az egykori labdarúgó elvesztette a gyermekét. A kislány csak nyolc hónapos volt és leukémiás. A kicsi bátran küzdött a rák eme ritka és agresszív formája ellen. Apja a közösségi médiában közvetítette az élet-halál harcot.

Ashley Cain egykori labdarúgó a Coventry City csapatában játszott, aki még a The Ex On the Beach című reality műsorban is feltűnt, egy instagram bejegyzésben tette közzé a szívfacsaró hírt, miszerint 8 hónapos kislánya Azaylia elhunyt. A csöppségnél már kéthónapos korában diagnosztizálták a halálos kórt. Szegény gyermek egész rövid életében ezzel harcolt.

A sportoló és párja, Safiyya Vorajee nem titkolták gyermekük betegségét. A közösségi médiában gyakran beszámoltak Azaylia állapotáról. A labdarúgónak csaknem 2 millió követője van az instagramon, akik azonnal gyűjtésbe kezdtek, amikor kiderült hogy a sztár lánya beteg.

A 30 éves férfi és párja rendkívül boldog volt, amikor Azaylia baba megszületett. A gyermek betegségének híre olyan volt számukra, mintha a szívük szakadt volna meg. Cain nem akarta feladni. A rajongóinak köszönhetően több, mint 1,5 millió fontot (627 millió forintot) gyűjtöttek össze egy speciális szingapúri gyógykezelés finanszírozására. Sajnos egy hónappal később kiderült, hogy a gyermek állapota annyira súlyos, hogy nem lehet a kezelést megkezdni.

Azaylia babának őssejt-transzplantációra lett volna szüksége. A sztár, miután ezt közölte a rajongóival, két napon belül 40 ezer ember jelentkezett őssejt-donornak. Összesen 100 ezren regisztráltak, de már ez sem segíthetett a picin.

A sportoló egy megható üzenettel búcsúzott gyermekétől: „Nyugodj békében hercegnőm. A szívemben őrizlek, míg a mennyországban újra nem ölelhetlek”

Most Popular

Recent Comments