HomeCrazySenki nem gondolta, hogy a nagybácsin keressék a 11 éve eltűnt Rezi...

Senki nem gondolta, hogy a nagybácsin keressék a 11 éve eltűnt Rezi lányt!

Egyszerűen nem jutunk szavakhoz mikor egy gyerek eltűnéséről van szó! A police.hu most is egy szőrnyű tragédiáról adott hírt. 11 évvel ezelőtt eltűnt Reziben egy akkor 17 éves lány. Akkoriban lány lázadó korszakát élte.

„Az eltűnést megelőző hétvégén a lány baráti társaságával egy összejövetelen vett részt – szüleinek tudta nélkül. Mikor ők rájöttek, hogy lányuk engedély nélkül ment el szórakozni otthonról, utánamentek.  Hazavitték, majd igyekeztek meggyőzni őt arról, hogy a tanulásra kell inkább koncentrálnia. Ez a hétvégét követő első két tanítási napon rendben meg is történt, szerdán azonban a lány – bár reggel a szokott módon elindult az iskolába – nem érkezett meg oda.” – mondta el az illetékes az ügyről.

Azóta eltűntként tartotta nyilván a rendőrség. A szülei mindig reménykedtek abban, hogy lányuk él valahol, még ha nem is jelentkezik. A rendőrség elmondása szerint sok volt a furcsa és gyanúsnak vélt körülmény, ezért újra elővették az ügyet. Hajdu Krisztián törzszászlós, nyomozó lett az ügy gazdája. Először a Zala Megyei Rendőr-Főkapitánysággal elemezték az ügyet, majd a keszthelyi rendőröket is belevették a nyomozásba. Ők kezdték el újra meghallgatni az egykoron már kihallgatott személyeket. A lány egykori baráti köréből származó személy tudott olyan dolgot mondani a rendőrségnek amit addig még nem vizsgáltak ki. Elmondta, hogy egyszer szemtanúja volt egy olyan jelenetnek, amikor a lány nagybátyja pénzt adott át unokahúgának. Elmondta azt is, hogy furcsállotta a pénzátadás körülményeit, túlzottan bizalmaskodónak és intimnek találta, ahogyan a nagybácsi a lánnyal viselkedett.Ezen a nyomon találtak rá B. Jánosra (48). Ezután keresték fel és hallgatták ki őt is az ügyben.

A férfi a 11 év alatt végig úgy tett mintha ő is keresné eltűnt unokahúgát.  Ám végül beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy ő ölte meg és ásta el a lány testét az édesanyja által lakott ház pincéjében.  Részletesen elmondta, hogy mit tett. Azt is elmondta, hogy hova rejtette el a testet. 30-án éjjel tett a vallomása alapján 31-én hajnalba ki is mentek az érintett házhoz, ahol a gyanúsított által leírtak alapján meg is találták a maradványokat.

B. János kérte, hogy ne kelljen visszamennie a házhoz, hogy édesanyját megkímélje. De június 4.én tartott helyszíni szemlére a rendőrség őt is kivitte, hogy részletesen szemléltesse mit tett.

A police.hu oldalán olvasható:

„-Elmondta azt is, hogy a lány az eltűnés napján meglátogatta őt, és pár ezer forintot kért tőle. Amikor ő ezt megtagadta, unokahúga elhagyta a házat, azonban később ismét visszatért, és még nagyobb összeget követelt. Később azt is elmondta, hogy a lány öngyilkos akart lenni, bár arra, hogy ezt miért tette volna, nem adott magyarázatot. Azt viszont elmesélte, hogy ő meg akarta győzni unokahúgát arról, hogy nem szabad véget vetnie az életének, mert az roppant fájdalommal jár. Elmondta, hogy amikor kettesben az ágyon ülve beszélgettek,a lány leszedett a ruhájáról egy zsinórt, majd a saját nyakába akasztotta. Állítása szerint innentől nem sok mindenre emlékszik, a következő tiszta képe az, hogy unokahúga holtan fekszik mellette az ágyon.Ezután a holttestet a pincébe húzta, és elásta oda, ahol végül rátaláltunk.” – vette át a szót Nagy Zoltán ezredes, a ZMRFK Bűnügyi Igazgatóságának vezetője.

A talált maradványokat jelenleg igazságügyi szakértők vizsgálják, hogy tényleg a lányt találták e meg a pincében.

B. Jánosnak ez nem az első büntetett ügye. Korábban már egy taxis ellen követett el bűncselekményt, amiért börtönben is ült. Jelenleg is előzetes letartoztatásban van. Mondván fent áll a szökés lehetősége. Tudván, hogy a férfi többször is dolgozott már külföldön. 

Most Popular

Recent Comments