HomeInterestingA hüvelykujjad formája megmutatja, milyen tulajdonságok jellemeznek.

A hüvelykujjad formája megmutatja, milyen tulajdonságok jellemeznek.

Ma már minden apró részletből tudnak rólunk leírást adni. Elég egy apró kis megnyilvánulásunk, és a szakemberek elmondanak rólunk egykét tulajdonságot. Ez a cikk arra derít fényt, hogy a hüvelykujjunk alapján is jellemezhetőek vagyunk. Azok számára akik ismerik ezeket a trükköket, nem lesz olyan ember, akit ne tudnának kiismerni.

A: A felső rész nagyobb, mint az alsó.

Igyekszik mindig a legjobb lenni. Nem éri be az átlagossal. Céltudatos, buzgó, törekvő, lelkes. Nem kérkedik az elért eredményeivel. Csak halad tovább az útján.

B: Az alsó rész nagyobb, mint a felső.

Két lábbal áll a földön. Nem könnyű őket kihozni a sodrukból. Mindig tudják kitől mire számíthatnak. Apró dolgoknak is képesek örülni. Boldogok és kiegyensúlyozottak.

C: Az egyenlő felek.

Az egyensúlyra törekszik. Salyát magát is mindig igyekszik harmóniában tartani. Emberbarát, és segítőkész. Úgy működik, mint a ying és yang. A rosszban is keresi a jót. Minden problémát megold, nincs számára lehetetlen.

D: Kifelé hajlik az ujjad.

Jól alkalmazkodik. Könnyedén átáll, ha változás történik. Nyitott az újra, ezért nincs is konkrét elképzelése. Nyitott szemmel jár. A célhoz vezető úton képes irányt változtatni, ha jobb lehetőségre talál.

E: Hullámos.

Makacs, nehezen alkalmazkodó típus. Szereti ha minden úgy történik ahogy azt ő szeretné. Szavahihető, megbízható és nem szereti ha mások nem azok. Kitart az elhatározásai mellett. Jó hallgató, és remek barát.

Most Popular

Recent Comments