HomeCrazyÓvszer híján összeragasztotta a nemi szervét. Nem élte túl...

Óvszer híján összeragasztotta a nemi szervét. Nem élte túl…

Óvszer helyett ragasztót használt. A férfi nem kapott megfelelő „védelmet”, ezért gondolta helyettesíti valamivel. A nem kívánt terhességtől való félelem nagyobb volt, mint a saját egészsége miatti félelem. Sajnos a szállodában lezajlott játékok tragikus véget értek. A 25 éves férfit nem tudták megmenteni.

A fogamzásgátlás drága

A 21. században még mindig vannak olyan helyek a világon, ahol körülményes a fogamzásgátlás. Egy olyan alapvető módszer, mint az óvszer is lehet drága. Kész anyagi csőd, ha az ember kicsit „szaporább”. Azt nem tudni, hogy a 25 éves férfi miért nem vásárolt gumit, ha ennyire tartott a nem kívánt terhességtől, de azt igen, hogy a fogantatás elkerülésének módja rendkívül ostoba volt.

Az indiai Salman Mirza menyasszonyával egy szállodai szobába ment, hogy majd ott jól „egymásnak esnek”. Ez volt a házassági évfordulós esemény, ugyanis egy szállodában ismerkedtek meg. Salman mindenképp el akarta kerülni a nem kívánt terhességet, ezért ragasztó segítségével „lezárta” a nemi szervét. Arra azonban nem gondolt, hogy az anyag súlyosan károsíthatja a szervezetet. Sajnos ez történt. A ragasztó behatolt a testbe, nagy károkat okozva egyes szervekben. Nem sokkal a szállodában töltött este után a férfi meghalt.

Az hozzátartozik a történethez, hogy a pár korábban is használta a ragasztót, csak nem egészen erre a célra.

A menyasszony és a vőlegény ragasztót kevert össze fehérítővel, hogy azt „szipuzva” megrészegüljenek. Mindketten rabjai voltak a tudatmódosító szereknek.

Természetesen nem pusztán a nemi szervébe került ragasztóba halt bele. A férfi egészségügyi állapota a „szipuzástól” amúgy is romokban volt. A nemi szervébe kerülő ragasztó okozta fertőzés volt az utolsó csepp a pohárban.

A 25 éves férfi családja nyomozást kért a halála miatt. A rokonok azt feltételezik, hogy nem a ragasztó volt a halál közvetlen oka. Úgy vélik, hogy a haláleset tudatmódosító szerek és a ragasztó kombinációja okozta. Az elhunyt holttestét már elküldték igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra. A tisztek várják az eredményeket.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments