HomeInterestingSzakított a párjával, mert lefeküdt 20 SZELLEMMEL. Ez még mind semmi...

Szakított a párjával, mert lefeküdt 20 SZELLEMMEL. Ez még mind semmi…

Az internet egy olyan hely, amely tele van különféle őrült történetekkel. Egyes emberek minden képzeletet felülmúló dolgokat állítanak. Vannak, akik azt hiszik, hogy levegővel is jól lehet lakni, vagy olyanok, akik szerint a Föld lapos és gyíkemberek irányítják a világot. Vannak olyanok is, mint ez a nő, aki azt hiszi, hogy több szellemmel is lefeküdt már. Igen…tudom, ez már kicsit sok nekem is, de szívesen olvasom a történetét. Talán Titeket is érdekelni fog.

Ti hisztek a szellemekben? Képzeljétek, ez a nő gyereket akar egytől…

Egy spirituális tanácsadó, Amethyst Realm interjút adott a This Morning brit talkshow-ban, hogy elmesélje és részletezze bensőséges találkozásait kanos szellemekkel, akik rendszeresen „kísértik” az otthonába.

„Az egész akkor kezdődött, amikor a vőlegényem távol volt. Akkor kezdtek el megpróbálni elcsábítani a szellemek…”

A nő azt állítja, hogy mindent úgy él meg, mint egy élő férfival

„Érzem a leheletüket. Érzem, ahogy rám másznak. Nehéz megmagyarázni, de érzem a behatolást is. Nagyon intenzív élmény. Mindenkinek ajánlom. A szerelmi kapcsolataim 3 évig tartottak. A férjem hazajött, és a szeme sarkából egy alakot látott kiszaladni a hátsó ajtón. A házasságunknak azért lett vége, mert nem tudtam neki elmagyarázni, hogy amit látott, az valójában egy szellem volt…és nem egy élő férfi…”

Fura…

A nő úgy véli, hogy lehetséges, hogy teherbe esik egy szellemtől. Tina Radziszewicz pszichoterapeuta azt mondta, hogy az ilyen élmények valószínűleg hallucinációk, amelyek akkor fordulnak elő, amikor az elme és a test elalszik.

Ez akkor fordulhat elő, amikor egy személy különféle szélsőséges állapotokon megy keresztül: szorongás, depresszió, trauma és stressz. Ilyenkor vagyunk a legfogékonyabbak a hallucinációk ezen formájára.

Nos…Akár hallucináció, akár nem. Ez az egész dolog, nagyon furcsán hangzik…

Most Popular

Recent Comments