HomeCelebrity35 milliót költött plasztikára, elképesztően ostoba céllal...

35 milliót költött plasztikára, elképesztően ostoba céllal…

Juliette Stray amerikai felnőttfilmes, aki plasztikai műtétek sorozatán esett át. Ez, így nem is lenne meglepő, hiszen rengetegen fekszenek kés alá, pláne ebben az iparban.

A nő egy vagyont költött magára, hiszen a célja valami elképesztő volt. A fejénél is nagyobb kebleket akart. Tagadhatatlan, hogy a célt sikerült elérni, de biztosan ezt szerette volna?!

Nemi korrekció

A plasztikai sebészet már nem tabutéma, különösen az Egyesült Államokban. Egyre több férfi és nő választja ezt a megoldást a bajára. Vannak, akik plasztikai sebészetet alkalmaznak, hogy megszabaduljanak egy olyan problémától vagy komplexustól, amely egész életük során gyötörte őket. Sajnos nincs hiány azokból sem, akik szeszélyként kezelik ezt az egészet, és átlépnek minden határt.

Juliette már körülbelül 32 millió forintnyi összeget tapsolt el a testére. Az egész egy 2002-es nemi-átalakító műtéttel kezdődött, ugyanis 16 évesen bejelentette a szüleinek, hogy nem érzi magát férfinak, így nőként szeretne tovább lépni. A főiskolát már „nőként” kezdte.

Aztán picit elborult az agya. Szájfeltöltés és gigantikus keblek. Ahogy elnézzük a fotóit, nem valami esztétikus, de hát kinek-mi.

Azóta a plasztikai sebészét is elővették, ugyanis egy orvos nem végezhet olyan eljárást, amely károsítja a beteget. Juliette esetében nehéz ezt tagadni…

Juliette keblei 10 százalékkal nagyobbak, mint a feje. Emellé még az ajkait is folyamatosan turbóztatja…

Több tízezer követője van az Instagramon. A legtöbb ember szerint túlzásba vitte a dolgot, de mindig lesznek rajongói az ilyeneknek…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments