HomeCrazyTerhes "férfi" a Calvin Klein anyák napi reklámjába. Sokan felháborodtak a dologtól

Terhes „férfi” a Calvin Klein anyák napi reklámjába. Sokan felháborodtak a dologtól

Hatalmas feltűnést keltett a weben Calvin Klein új, terhes-férfis kampánya. Egyesek undorítónak tartják a hirdetést és a márka bojkottálását követelik.

Terhes férfi a reklámban

Calvin Klein, anyák napjára egy új kampányt indított, amely vitákat generált. A fehérneműreklámban egy transznemű férfi szerepelt előrehaladott terhességgel. Ő Roberto Bete – egy brazil sztár.

Nőnek született, majd nemváltáson esett át, aztán kapcsolatba került egy nővel, aki korábban férfi volt…A pár most babát vár.

Szaporodhatunk biológiailag vagy szívből… az a célunk, hogy szeressünk és szeretve legyünk

Calvin Klein kifejti, hogy kampányában tükrözni szeretné a világ minden táján megjelenő „új” családok valóságát, és megmutatni a különbözőségek iránti toleranciájukat.

Ma a nők és anyák támogatásával a világ minden táján odafigyelünk az új családok valóságára… Erika Fernandes és Roberto Bete babát várnak. Roberto hamarosan megszüli fiukat, Noah-t – írta a hirdetésében CK

Az internetezők többségének nem tetszett a dolog és bojkottálásra irányuló felhívások hulláma söpör végig a közösségi médián.

A világmárka nem csügged és eltávolítja a posztjai alatt megjelent negatív kommenteket. Csak a pozitívak maradnak…mivel van olyan is.

„A család az család! Éljen a sokszínűség. Szeretet és támogatás minden transz-férfi és nő számára.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments