HomeInterestingVIDEÓ! A vőlegény félbeszakítja az esküvőt, és megkéri a menyasszonyt, hogy forduljon...

VIDEÓ! A vőlegény félbeszakítja az esküvőt, és megkéri a menyasszonyt, hogy forduljon meg. A lány hirtelen sírni kezd…

Amikor Ollie úgy döntött, hogy megkéri Lizt, tudta, a gyerekkel való foglalkozás nagyon fontos a nő számára. Liz tánc- és színésztanárként, tehetséges fiatalokkal dolgozik együtt.

Ez a munka nem csak bevételi forrás Liz számára, hanem hivatás és szenvedély a gyermekek művészi képességeinek felébresztése. Nem csoda, hogy a tanárnő 100%-ban elkötelezett a munkájában, és minden tanítványa egyaránt fontos neki.

Ollie minden vágya az volt, hogy az esküvőjük Lizzel különleges legyen, ezért úgy döntött, hogy szokatlan meglepetéssel készül kedvesének. A teljes projekt megvalósításához segítséget kellett kérnie leendő felesége diákjaitól és azok szüleitől.

A büszke diákok szívesen vettek részt a Vőlegény tervében, és több héten keresztül egy különleges előadással készültek tanáruknak. Persze Liz nem tudott az egészről semmit.

Amikor a szerelmesek kimondták egymásnak az IGEN-t, Ollie megkérte Lizt, hogy nézzen a kórus felé, ahol az egész osztálya összegyűlt, hogy elénekelje az ifjú házasok kedvenc dalát, Christina Perri „A Thousand Years” című számát.

A menyasszony reakciója könnyekig hat, és nehéz szavakkal leírni. Látni kell!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments