HomeCrazyKakas végzett egy rendőrrel. Az életét már nem tudtak megmenteni a mentők

Kakas végzett egy rendőrrel. Az életét már nem tudtak megmenteni a mentők

Sok dolgot olvasni a neten, de ez lesz ma a csúcs, amit hallatok.

Chirstan Bolok rendőrt kiküldték helyszínre San Jose városába. A helyszínen kakasviadalokat tartottak, amit szét kellett oszlatni. A férfi megérkezett, szétoszlatta a tömeget és elkezdett bizonyítékokat gyűjteni.

Felkapta az egyik madarat, de nem vette észre, hogy az állat lábához nagy, éles pengék voltak rögzítve. A kakas küzdött, hogy kiszabaduljon a rendőr kezéből és egy ponton a lábán lévő pengét a férfi bal combjába szúrta. Egyenesen az artériába. A tiszt perceken belül elvérzett.

A mentőknek már nem sikerült Bolokon segíteniük. A kórházba érkezéskor az orvosok halottnak nyilvánították.

A helyi rendőrfőnök azt nyilatkozta, hogy egy szerencsétlen baleset történt.

„Szerencsétlen baleset és pech volt, amire szinte nincs magyarázat. Először el sem hittem, amikor jelentették nekem. 25 éve dolgozom a rendőrségen és még csak hasonlót sem láttam.”

A kakasviadal nemzeti sport a Fülöp-szigeteken. Két madár csap össze. Az állatokat éles pengékkel szerelik fel. Az állatvédő szervezetek már hosszú évek óta nyíltan ellenzik az ilyen jellegű eseményeket, ennek ellenére számtalan helyen rendeznek kakasviadalt illegálisan.

Régebben a világ minden táján rendeztek kakasviadalokat. Ma már csak az elmaradottabb országokra jellemző. Latin-Amerika és Ázsia egyes területein. Egyes kultúrák még vallási szertartásként is kezelik őket. Úgy vélik, hogy az állatok vérontása megnyugtatja a gonosz szellemeket.

Most Popular

Recent Comments