HomePeopleNeked tetszik ez a szám? Ha igen, akkor kezdj el aggódni ugyanis,...

Neked tetszik ez a szám? Ha igen, akkor kezdj el aggódni ugyanis, ez a dal a legnépszerűbb a pszichopaták körében

A New York University (NYU) kutatásából kiderűlt, hogy van egy zeneszám amit ha te is szívesen hallgatsz akkor nagyon magas a pszichopata hajlam.

A Washington Post szerint a New York University pszichológus professzora Pascal Wallisch és az egykori diákja, Nicole Leal 190 diákkal töltettek ki egy kérdőívet, így vizsgálták a „pszichoticizmus szintjét” a zenei ízlés tükrében. A kérdőívek azt az eredményt hozták, hogy a legmagasabb szintű pszichoticizmussal rendelkezők elsősorban Eminem „Lose Yourself” című számát szeretik. Ha te is szereted ezt a számot, akkor érdemes elgondokodnod egy kicsit. Eminem híres száma mellett egyébként bírták a Blackstreet „No Diggity”-jét és Justin Bieber „What Do You Mean”-jét is.

Így voltak persze olyan dalok is, amelyek a legkevésbé voltak népszerűek a „pszichopaták” körében, ilyen például „Money for Nothing” a Dire Straits-től és a „My Sharona” a The Knack’s-től.

Mielőtt még bárki háborogni kezdene, hogy 190 diák véleménye nem túl mérvadó, ez teljesen jogos, de azért elgondolkodtató, nem?

Most Popular

Recent Comments