HomeInterestingHihetetlen átalakuláson ment át ez a lány akit fiatal korában mindenki csúfolt....

Hihetetlen átalakuláson ment át ez a lány akit fiatal korában mindenki csúfolt. Íme a részletek!

Sajnos a legtöbb gyereket valamilyen oknál fogva biztos, hogy kicikizik a társai, mindegy hogy óvodáról vagy éppen középiskoláról van szó. Természetes, hogy ez senkinek sem esik jól még felnőttkorban sem, nem hogy gyerekkorban. A legtöbben persze ahogy idősödnek, túl tudnak lépni ezen, de vannak olyanok, akikben ez maradandó lelki nyomot hagy. Sajnos így volt ezzel a svájci Celine Centino is.

Középiskolás korában rendkívül sokat cikizték a kinézete miatt: rondának és nagy fenekűnek nevezték. Ez – érthető módon – annyira zavarta, hogy egy idő után már nem is nagyon járt be az iskolába, ahogy tudta, kihúzta magát az órák alól, sőt, az utcán sem szívesen mutatkozott.

Az évek során fodrász lett és elképesztő módon spórolni kezdett, sőt, több műszakban is dolgozott. Szinte semmi olyanra nem költött, amire a hasonló korabeliek igen: bulik, vásárlás, kozmetikai cikkek. Még az ételen is spórolt.

Mindezt azért, mert eltökélt szándéka volt, hogy megműttesse magát, ez pedig nem kevés pénzzel jár.

2013-2018-ig három mellnagyobbító műtétnek, orrplasztikának, arcfeltöltésnek és állkorrekciónak vetette alá magát. Mindezek összköltsége átszámítva 14 millió forintnál járt.

Azt, hogy ez végül mennyire lett esztétikus, mindenki döntse el maga! A lényeg, hogy ő ezek után boldogabbnak és szebbnek érzi magát.
Ám elgondolkodtató, hogy a gyerekkori traumák később milyen – sokszor maradandó – lelki törést tudnak okozni.

Most Popular

Recent Comments