HomeInterestingÍgy nőiesedtek el az erősebbik nem képviselői közel 120 év leforgás alatt

Így nőiesedtek el az erősebbik nem képviselői közel 120 év leforgás alatt

Régen a férfiak nem foglalkoztak annyira a külsejükkel, mint a mostani generáció hím tagjai. Nem vettek annyi kenceficét a hajukra, nem mentek szoláriumba, nem használtak olyan kozmetikai termékeket amiktől feszesebb és simább lesz a bőrük. Biztos sokan tapasztaltátok már azt a jelenséget, mikor egy fiú ismerősötök hajához akartatok nyúlni, és hirtelen odakapott és azt mondta: „Áh ne, a hajam.” Ez elég nőies reakció nem? Rengeteg olyan pasi van, (nem sportolók), akik gyakran szőrtelenítik a lábukat, egyre szűkebb ruhákat vesznek fel, olyan rövid szárú nadrágokat hordanak, amiből kivillan a szép kis bokájuk, balerina zoknival vesznek fel cipőt… és még sorolhatnám. A legdurvább, hogy nem csak a külsejük nőiesedik el, hanem a lelkük és munkához való hozzáállásuk is.

Sajnos a világunk fejlődésével, egyre több ilyen emberrel fogunk találkozni és lassan már nem is marad normális igazi férfi a bolygón. Nézzétek meg, hogy változott meg az erősebbik nem nagyjából 120 év leforgás alatt.

1900 – rengeteg erőember valamint birkózó volt akkoriban, akikért sok nő odáig volt.

1910 – a férfiak elitosztálybelinek akartak tűnni, ezért rendszeresen hordtak szmokingot és monokli szemüveget.

1920 – nagyon sok férfi bizonyos készítmények segítségével elkezdte hátrasimítani a haját.

1930 – a férfiak elkezdtek bajuszt növeszteni és pipázni. Igaz ez nem minden esetben nyerte el a hölgyek tetszését, de kétségtelen, hogy nagyon férfias megjelenésük volt.

1940 – a háború miatt rengeteg férfinak kellett bevonulnia a hadseregbe, emiatt sok nő szívét megdobogtatták a katonák és a pilóták.

1950 – miután vége ért a háború sokan elkezdtek lázadozni, és így születtek meg a rossz fiús pasik.

1960-ban sok olyan filmet kezdtek el forgatni, ahol megjelentek a félmeztelen férfiak, akikbe örülten beleszerettek a csajok.

1970-ben kezdték el a doppingszereket gyártani, amelyet azok a férfiak vettek igénybe, akik gyorsan akartak nagy eredményeket elérni, legalábbis ami a testépítést illeti.

1980-ban nagy népszerűségnek örvendtek azok a férfiak, akiknek szépen kidolgozott sportos testalkata volt.

1990-ben teret hódított a rock és a férfiak nagyon elhanyagolták magukat.

2000 – előtérbe kerültek az agyon tetovált pasik, akik egyre több időt és pénzt fordítottak saját külsejükre.

2010 – a hipszterek éve volt, bár mind a mai napig találkozhatunk velük, ugyanis legtöbbjük az Y-generációból került ki.

Jelenleg nem csak a nők, hanem a divatlapok is azokat a férfiakat részesítik előnyben, akik nyers erővel bírnak.

A másik véglet pedig a szűk nadrágos, boka villantós selyemfiúk.

Most Popular

Recent Comments