HomePeopleMutatjuk, melyik három csillagjegyet kísérti a múlt - Te köztük vagy?

Mutatjuk, melyik három csillagjegyet kísérti a múlt – Te köztük vagy?

A következő csillagjegyek a szakítást követően is hajlamosak lehetnek az exeiken merengeni és búslakodni. Abszolút nem véletlen, hogy kísérti őket a múltjuk. Vajon melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkóp erről a kérdésről is lerántja a leplet.

Szakítás után bizony néha napján előfordulhat, hogy írsz néhány sort az exednek, a privát üzenetek küldése azonban már egy másik kategóriába tartozik, ha drámáról, flörtről vagy esetleg komoly szándékról van szó. A mai technológiának köszönhetően már pontosan tudod, hogy mikor kapja meg és olvassa el az üzeneted, na és persze az is azonnal világossá válik, hogy mekkora tökfej, ha válaszra sem méltat téged.

A horoszkópodból viszont azt is megtudhatod, hogy melyek azok az időszakok, amikor hajlamosabb lehetsz a múlton rágódni. Ilyenkor pedig az is előfordulhat, hogy az exeddel frissíted fel párkapcsolatod. Az, hogy ez egy jó döntés-e vagy sem, később úgyis kiderül.

Most viszont eláruljuk, hogy te is azokhoz a csillagjegyekhez tartozol-e, akik a szakítást követően üzenetekkel bombázzák egykori párjukat.

Ikrek

Elsősorban most nem a tűz elemi csillagjegyekről van szó, hanem a levegős Ikrek az, aki előszeretettel küld üzeneteket volt párjának. Ő az, aki meggondolatlanul cselekszik, kíváncsi és rendkívül lobbanékony típus. Még, ha nem is áll szándékában visszatérni exéhez, akkor is imádja kevergetni a kártyákat, illetve időnként szükségét érzi annak, hogy érdekessé tegye mindennapjait. Számára egy barátság ugyanolyan fontos, mint egy párkapcsolat.

Skorpió

A Skorpió jegy szülötte minden habozás nélkül küld privát üzenetet egykori szerelmének. Mivel rendkívül önfejű, ezért üzenetei annak a számlájára írhatók, hogy megerősítésre van szüksége. Azt hiszi, nagy hatással van az emberekre, akikkel összehozza a sors, az exeire ez pedig többszörösen is igaz. Üzeneteivel ellenőrizni szeretné, hogy érdekli-e még volt párját, ez pedig az egójának növelésére szolgál. Na és persze visszaigazolás is arra, hogy ebben van valami. Az azonban, hogy kap-e választ, már csak volt partnerén múlik.

Rák

A Rák csillagjegy szülöttét nem a flörtölés vagy a figyelemfelkeltés motiválja, privát üzeneteivel egyszerűen csak azt fejezi ki, hogy exe az eszébe jutott. Nem az a célja, hogy visszaszerezze szerelmét, csupán azt szeretné kifejezni, hogy továbbra is törődik vele. Nyomon követi, mi történik vele, bármi következik be, már küldi is az újabb üzenetet. Gondoskodik róla, hogy exe is bármikor kiönthesse neki szívét. A Rák kedvességébe és önzetlenségébe ne akarj többet belemagyarázni, mert nem lehet.

Most Popular

Recent Comments