HomeCelebrityBeyoncé dögös miniruhája felül üzleti, alul pedig nagyon is partiképes volt

Beyoncé dögös miniruhája felül üzleti, alul pedig nagyon is partiképes volt

A ROC Nation Brunch az egyike azoknak a ritka pillanatoknak, amikor Beyoncé és Jay-Z a nyilvánosság előtt mutatkoznak. A tavalyi belépő után, a zeneipar koronázatlan uralkodói idén is emlékezetessé tették az eseményt, amelynek ők voltak a fénypontjai.

Beyoncé még közösségi oldalán is bemutatta hihetetlenül dögös szettjét. Az énekesnő egy szürke miniruhát viselt, aminek a felsőrésze a zakószabásnak köszönhetően üzleti jellegű volt, míg a mély kivágás tett róla, hogy egy nagyon szexi üzletasszonyt varázsoljon a dívából. A ruha alja pedig a fodros rátét miatt, belevitt egy extra nőiességet és persze egy nagy adag eleganciát.

Kétség nem fér hozzá, hogy Beyoncé fantasztikusan mutatott ebben a különleges darabban. Férjével, Jay-Z-vel pedig adtak néhány felejthetetlen pillanatot a kamerának és később természetesen a rajongóknak is.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 25: (L-R) Beyoncé and Jay-Z attend 2020 Roc Nation THE BRUNCH on January 25, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation)

Most Popular

Recent Comments