HomePeopleMost 400 ezer forintot kaphatsz, ha 13 horror filmet egyhuzamban megtudsz nézni.

Most 400 ezer forintot kaphatsz, ha 13 horror filmet egyhuzamban megtudsz nézni.

Most a horrorfilmek szerelmesei bizonyára örülnek. Hogy miért is? Mert egy vállalat úgy határozott, hogy képes kifizetni kemény 400.000 forintot fizet, s egyéb ajándékokkal halmozza el azt az embert, aki képes egymás után Stephen King legrémisztőbb horrorfilmjeit megnézni.

Köztudott, hogy Stephen King és fia olyan horrorokat gyártanak, amitől még a legbátrabbak is összecsinálják a nadrágjukat. Nem egy és nem is két olyan könyvük jött ki, mely szöveges verzióban volt képes ráhozni az emberekre a frászt. S mivel a legtöbb ember vizuális típus így a megnézett filmektől biztos, hogy volt egy-két álmatlan éjszaka.

Nemrég került a mozikba az “Az – Második fejezet” című film, mely megint csak elképesztő sikert aratott az emberek körében. Ennek tiszteletére a Dish nevű televíziós csatorna nagyon érdekes kampányba fogott. Azzal az ötlettel rukkoltak elő, hogy 1300 dollárt, vagyis átszámítva 400.000 forintot fizetnek annak a személynek, akinek lesz kitartása végignézni a horrormester remekműveit legkésőbb Halloweenig.

A kihívásra október 15-ig lehet majd jelentkezni. Viszont, aki csak úgy gondolta, hogy jó buli lesz ezt megnézni és még pénzt is keresni vele annak rossz hírünk van, ugyanis vannak bizonyos feltételek, aminek eleget kell tennie a jelentkezőnek. Kezdjük azzal, hogy 18 éven felüli amerikai állampolgárnak kell lenni, aki amúgy ott is él, a filmnézés közben pedig dokumentálni kell az élményeket. Mindemellett be kell küldeni egy esszét, amiben a  jelentkező leírja, hogy miért épp ő lenne a legalkalmasabb erre a feladatra.

A horrorfilmek között olyan remekművek kaptak helyet, mint a:

Carrie;

A kukorica gyermekei;

Christine;

Creepshow – A rémmesék könyve;

Cujo;

Álomcsapda;

Az;

A köd;

Kedvencek temetője;

A gonosz háza;

Ragyogás;

Sorvadj el!;

és végezetül a Tortúra.

Ezen filmek megnézéséhez a csatorna ingyenes hozzáférést biztosít a kihívás teljesítésének ideje alatt. A filmekhez a következő kellékeket biztosítják: édesség, pattogatott kukorica, zseblámpa, takaró, ajándék mozijegyek, Stephen King tárgyak. Ezeket természetesen azért adják, hogy a legtökéletesebb élményben legyen része a részvevőknek.

Ti bevállalnátok jó néhány álmatlan éjszakát azért, hogy 400.000 forintot hazavihessetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments