HomeInteresting13 ember, aki tökéletesen tudja, hogyan kell élvezni az életet aggodalmak nélkül

13 ember, aki tökéletesen tudja, hogyan kell élvezni az életet aggodalmak nélkül

Manapság egyre ritkább az olyan ember, akiben túláradnak a pozitív gondolatok és optimistaként fogja fel a világ dolgait. Sajnos a legtöbben folyamatosan panaszkodnak az időjárásra, a munkára, a közlekedésre, a körülöttük lévő emberekre, a főnökre, sőt még a családra is. Szerencsére még mindig akadnak olyan személyek, akikben sokkal több boldog és vidám gondolatok cikáznak, amitől másokban is optimista ideák kapnak szárnyra. Vegyük csak például Ben Afflecket, aki olyan gond nélkül közlekedik Macbookjával, mint senki más. Persze rajta kívül még vannak páran, és el is hoztuk őket nektek. Úgy gondoljuk mindnyájan példát vehetnénk róluk.

1, Amikor képes vagy akkor is jól érezni magad a nyaraláson, mikor egész álló nap szakad az eső.

2, “Imádom az esős napokat, mert ilyenkor összehangolhatom az én esőkabátomat és a kutyámét.”

3, Apa mindig tudja, hogyan kell pozitívan kezdeni a tanévet.

“Apa: 6287 napja dolgozom.

Idősebbik lánya: Első nap az ötödik osztályban.

Fia: Első nap a második osztályban.

Kisebbik lánya: Ha nem tarthatok én is táblát, akkor sikítok.”

4, “A feleségem pénzt fizetett azért, hogy a horkolásom felkerüljön a Spotify-ra és le tudjam tölteni. A legszebb az egészben, hogy eddig több, mint 200.000 ember töltötte le, hogyan horkolok.”

5, Egyesek úgy gondolhatják, 79 évesen túl öreg vagyok ahhoz, hogy szülinapi bulim legyen, szerintem meg ehhez nem lehetünk túl öregek.

6, Egyeseknek még a legkiábrándítóbb és legsiralmasabb helyzetek sem annyira szörnyűek. Nézzétek ezt a férfit, akinek autója épp süllyed, de ő kifeküdt a tetejére napozni.

7, “Anyukámmal együtt mentünk egy esküvőre, ahol volt egy fényképkabin. Mivel egyikünknek sem volt párja ezért, édesanyám kitalálta, hogy ő erős, független nő képét fogja mutatni, ezért egyedül állt kamera elé. Én megpróbáltam mellé állni, hogy tudja nincs egyedül, ám ő ezt nem hagyta.”

8, A nagymamám felvette a Halloweenra szánt raptor jelmezemet. Egyszerűen képtelen volt abbahagyni a táncot, annyira tetszett neki, ahogy kinézett a maskarában.

9, Úgy tűnik Ben Affleck egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy egyetlen rossz lendítésnél kieshet a méregdrága Macbook a kezéből. Igaz, annyi pénze van, hogy nem is kell aggódnia emiatt.

10, Mivel házi burgonyát szerettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy elvetek párat, hátha szép nagy darabok lesznek. Nos, ennyit ért a mezőgazdasági tudományom. Sebaj legalább mini nasinak jó volt.

11, A ballagási ruhám egy kimonó volt. Azért nem akartam rendes ruhát venni, hogy a pénzből eljuthassak Disneylandbe.

12, Így kell jól érezni magad egy nyaraláson…

13, Egy paradicsom, ami hihetetlen kitartásról ad tanúbizonyságot. Jöhet szél, árvíz, jég, hó, láva ő túléli.

Ti is ennyire optimisták vagytok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments