HomeBeautifulMegmutatta magát smink nélkül ez a félelmetes kinézetű lány és kiderült, hogy...

Megmutatta magát smink nélkül ez a félelmetes kinézetű lány és kiderült, hogy valójában gyönyörű nő

Néhány ember annyira megszokja a stílust, amit képvisel, hogy szinte elképzelhetetlen számára egy másik frizura, smink vagy ruha. Mondok egy rém egyszerű példát. Van egy nagyon jó napszemüveged… Megszoktad, tetszik. Nagyon nehéz egy új fajtát találni mert egyiket sem érzed olyannak, ami passzolna. Ez azért van, mert teljesen hozzászoktál a megszokott formához.

Mi van akkor, ha szívünk-lelkünk beletesszük egy különleges stílusba. Ráadásul a szubkultúra képviselői még el is ismernek miatta.

Erin pont ilyen lány. Tini kora óta a gót stílus képviselője. Ez egy nagyon megosztó szubkultúra. Az Egyesült Királyságból indult el az 1980-as évek elején. A punk stílus egyik mellékága. A ruházat és a smink a rock, punk, viktoriánus, reneszánsz és középkori stílusok elegye. Jellemzően fekete és félelmet keltő.

Magyarországon a gót stílus képviselői a Nulladik Változat, Cantara, Esőtükör, IÉLEKzet, Sense of Silence stb.

Erin szerint: „Normálisnak lenni unalmas, nincs értelme. Miért élnénk unalmas életet?”

Minden nap 2 és fél órát tölt a tükör előtt, hogy tökéletesre hangolja az outfitet.

Nem úgy gondol az öltözködésre, mint a többi ember. Ő így éli az életét. Még a családi összejövetelekre is ilyen felszerelésben jelenik meg… A családot meglehetősen felzaklatja, hogy így látják a lányukat.

Erin úgy döntött, hogy „poénból” meglepi a barátját és a nővérét azzal, hogy tipikus tucat-instagram lánnyá változik. Ebben egy profi sminkes szalon volt segítségére.

Barnítókrém, kontúr, szemöldök, műszempilla, paróka, rózsaszín ruha. Mint egy tipikus instagram-modell.

Íme az eredmény:

A lánynak összességében tetszett a ruha. Bár a színével nem volt kibékülve. A paróka és a műszempilla viszont egyáltalán nem tetszett neki.

A szerettei sem voltak felkészülve egy ilyen szintű átalakulásra.

A nővérének tetszett az új dizájn, de a pasijának annyira nem.

Nem valószínű, hogy Erin továbbra is Barbie-babaként szeretné élni az életét, de úgy volt fele, hogy egyszer ezt is ki kellett próbálni.

Kaptok egy videót is az átalakulás folyamatáról!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments