HomeImageMegható jelenet szakította félbe az amerikai hadsereg katonáinak esküvőjét.

Megható jelenet szakította félbe az amerikai hadsereg katonáinak esküvőjét.

Emily Leehan és Josh Newville az amerikai hadseregben szolgálnak, és itt is ismerkedtek meg. Hosszú boldog kapcsolatuk során úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Ez az esküvő nem mindennapi történetté kerekedet. Ugyanis Josh-nak egy előző kapcsolatából születendő kisfia könnyekig hatódva borult mostohaanyjára.   

A menyegzőn a fogadalom tételek elhangzásakor az ara nem csak férjéhez szólt hanem a mostohafiához is. Emily szavai a 4 éves Cage-t oly annyira meghatották, hogy zokogásba kezdett. De nem csak ő, hanem a násznép nagy része is könnyekig hatódva hallgatták Emily szavait. A fogadalom egyszerre volt megható és kicsit vicces is.

A fogadalomban az állt:

“Segítettél, hogy azzá a nővé váljak, aki most vagyok, és igaz, hogy nem én adtam neked életet, de te viszont nagy ajándék vagy nekem az élettől.”

Szerencsére nem lombozta le a jó hangulatot a meghitt jelenet. A történtek ellenére mindenki jól érezte magát a szertartást követő partin. Reméljük, hogy boldogságuk kitart az idők végezetéig és Emily-nek is születik majd gyermeke, akinek boldog testvére lehet majd a kis Cage.  

Íme a videó a megható jelenetről:

Most Popular

Recent Comments