HomeCelebrityMeghan Markle újra fent van az Instagramon - Íme a képek

Meghan Markle újra fent van az Instagramon – Íme a képek

Meghan Markle barátnője volt az, aki felnyitotta Pandora szelencéjét, és megmutatta, hogy milyen volt az egykori színésznő Harryvel kötött házassága előtt.

Már az elején tudta mindenki, hogy Meghan Markle nem fogja bírni a királyi család szabályait, protokollját. Eddig úgy, ahogy a többi színésznek, színésznőnek és ismert embernek van közösségi oldala, úgy Meghannek is volt, mielőtt kimondta volna Harrynek a boldogító igent. Ezután a királyi palota személyzete volt az, aki felügyelte a hercegné odalát, és csak jóváhagyással együtt tehetett ki képet. Facebook profilját azonban törölnie kellett. Ismerősei nem igazán értettek ezzel egyet, sőt aggódtak is miatta, hisz úgymint színésznő teljesen megszűnt létezni.

Az esküvő után minden második cikk Meghanékről szólt, majd a terhességéről, kisfiúk születéséről és most arról, hogy új életet akarnak kezdeni távol a királyi palota szabályaitól. Meghan nagyon nehezen viselte a kötöttségeket, és mivel Harry a trónöröklési lista szerint amúgy sem lesz király, így úgy döntöttek átlagos életet szeretnének élni, és gyermeküket is a nyilvánosságtól távol szeretnék felnevelni.

A problémát az robbantotta ki, hogy nem kérték ki előre II. Erzsébet királynő véleményét ezzel kapcsolatban, hanem csak úgy bejelentették, hogy ez lesz és kész. Természetesen mind a kiváltságokról és az ő királyi fenség titulusukról is lemondtak.

Most, hogy újra civilként élik világukat, hisz II. Erzsébet végül is beleegyezett ebbe a dologba, Meghan barátnője felnyitotta Pandora szelencéjét, és elkezdte feltöltögetni közös képeiket.

Mind az eljegyzésükkor, esküvőjük napján, fiúk születésekor és keresztelőjén is készült róluk hivatalos kép, amiben mostantól már nem lesz részük, viszont innentől egészen más képek látnak majd napvilágot.

Heather Dorak, Meghan egyik barátnője, évekkel ezelőtt nagyon sok képet tett közzé, ám miután törölte magát mindenhonnan a képek töltögetését neki is be kellett fejeznie. Most viszont újra aktív lett a fiókja.

Az alábbi képen egy jégkorong meccsen vettek részt.

Ez a fotó 2015-ben készült egy csajos estén. Egy évre rá meg már Harryvel ismerkedett, természetesen titokban.

Egy kép, ami a napos strandon készült. Látszik mennyire élvezték az együtt töltött csajos napokat.

Egy nagyon vagány fürdőruhás kép, amit a királyi palota soha nem engedélyezett volna. Viszont mostantól reméljük az ilyenekből kicsit többet látunk majd.

A két nő ismeretsége és barátsága 15 éves múltra tekint vissza, és úgy hisszük innentől még szorosabb lesz köztük a kötelék.

Nincs kizárva, hogy újabb és újabb információkat tudhatunk majd meg az egykori színésznőről, így sokkal egyszerűbben vissza lehet vezetni a szálakat a múltjához.

Meghan annyira szereti barátnőjét, hogy egyszer meg is lepte őt, és annak a látogatásnak az eredménye lett az alábbi kép.

Látszik, hogy Meghan sokkal frissebb és felüdültebb volt akkoriban.

Ezek a képek bizonyítják, hogy a hercegné mennyi jó humorú. Számos vicces kép elkészítésébe volt benne,

Úgy tűnik rengeteget utaztak, ám ebből a nagy érdemű közönség mit sem sejtett.

Egy nagyon cukis kutyusos kép, ahol látszik Meghan mennyire szereti az állatokat.

Na mit szóltok?

Most Popular

Recent Comments