HomeAnimals7 híresség, aki annyira jól kijött négylábú kollégájával, hogy egy életre szóló...

7 híresség, aki annyira jól kijött négylábú kollégájával, hogy egy életre szóló barátságot kötött vele

Sophie Turner és Zunni, Tom Hardy és Rocco, Chris Evans és Dodger. A színészeknek sem egyszerű egy húron pendülni a kollégákkal, főleg, ha azok kutyák. Cikkünk hősei azonban beleszerettek négylábú kollégáikba, ez pedig produkciójukban is kiválóan látszik. Egy-egy film megnézése után már szinte nem is tudjuk elképzelni őket külön-külön.

Rengeteg történetet olvasni és látni az emberek és az állatok barátságáról, a hírességek pedig ezeknek egy részét valóra is váltották.

Sophie Turner és Zunni a Trónok harcából

A heves farkas a Trónok harca második részébe sajnálatos módon már nem került be. Zunni hirtelen munkanélküli és hajléktalan lett egyszerre. Ekkor Sophie Turner (Sansa Stark) úgy döntött, hogy magához veszi őt. A színésznő elárulta, hogy már gyerekkorában szeretett volna egy kutyát, de a szülei nem engedték meg neki.

Will Smith és Abbey A legenda vagyok című filmből

Nemcsak a nézők, hanem Will Smith is beleszeretett filmbéli partnerébe. A színésznek annyira mély kapcsolata alakult ki a német juhásszal, hogy a forgatás befejeztével elválaszthatatlanok voltak.

James Gunn és Oreo a Galaxis őrzőiből

James Gunn szoros barátságot kötött egy Oreo nevű mosómedvével, aki tulajdonképpen a Jet mosómedve prototípusa lett. A bemutatón Gunn és Oreo együtt jelentek meg a vörös szőnyegen.

Tom Hardy és Rocco a Piszkos pénzből

Tom Hardy nagy kutya imádó. A film főszereplője egy Rocco nevű elhagyatott kölyökkutyát ment meg. A premier után a színész valóban magához vette Rocco-t és azóta is rengeteg közös fotót tölt fel közösségi oldalára négylábú barátjának társaságában.

Ed O’Neill és Bridget a Modern család című sorozatból

A színész szinte azonnal beleszeretett a Stella nevű francia bulldogba. Ugyanez történt a való életben is: O’Neill gondoskodó gazdája lett egy Bridget nevű kutyusnak. Az állatot az Állatjogi Ügynökség mentette meg és a Modern család által igazi otthonra talált.

Chris Evans a Gifted-ből

A színész 2017-ben találkozott először négylábú kollégájával, Dodgerrel. A legjobb barátok lettek és azóta elválaszthatatlanok. A színész közösségi oldalán is megmutatta rajongóinak hűséges társát.

Brendan Fraser és Pekas a Texas Rise-ból

Brendan a filmben nagyon megszerette kollégáját, így végül magához vette a lovat. Elmondása szerint Pekas különleges kapcsolatot ápol fiával.

Most Popular

Recent Comments