HomeInterestingCinthya Dictator kiköpött Kim Kardashian - rajongói oda meg vissza vannak érte!

Cinthya Dictator kiköpött Kim Kardashian – rajongói oda meg vissza vannak érte!

Eddig tudtuk, hogy Cinthya Dictator egy igazi kaméleon, de most végre be is bizonyosodott. A fotóművész és modellként is tevékenykedő 30 éves nő, már rengeteg stílust kipróbált élete során, főleg akkor, mikor Varga Viktorral alkotott egy párt. Ezekkel a változtatásokkal próbálta megtalálni saját stílusát, és ezzel próbálta kifejezni magát. Volt olyan időszaka, mikor vállig érő barna haja volt, de előfordult, hogy jó pár hétig kopasz fejjel közlekedett, viszont elcsípték már hidrogénszőke hajjal is. Most viszont különleges külsővel láthatta a nagyérdemű közönség.

Cinthya nagyon sokszor magánéleti problémáival és helyzetével vívta ki a figyelmet. Rengetegszer veszekedtek Varga Viktorral, több nehéz időszakon is mentek keresztül, sőt volt, hogy depresszióval küzdött és be is került a pszichiátriára. Az évekig tartó huzavona után végül úgy döntöttek jobb lesz nekik, ha végleg külön utakon folytatják tovább.

Később felröppent a hír, hogy a modell szorosabb kapcsolatba került a JETLAG frontemberével, Molnár Tamással, aki az Anti Fitness Club zenekar tagja is volt.

Most viszont olyan képet csináltak róla, amin kiköpött olyan, mint Kim Kardashian. – Ettől a képtől az egész rajongótábora teljesen odáig volt.

„Korábbi munkáimból szeretném megosztani veletek a számomra legkedvesebbeket!” – írta képe alá a modell. Amikor rajongói meglátták ezt a képet egyből Kim jutott az eszükbe és dicsérték mennyire jól néz ki.

2017-ben volt ilyen színű és hosszúságú Kim haja. Sokan azt mondták neki, hogy úgy néz ki, mintha ő lenne a sztár testvére.

Pár héttel ezelőtt ugyebár mindenkit meglepett, hogy hosszú hajjal jelentkezett, ugyanis nem is annyira régen még extra rövid, haja volt, s bevallotta, hogy ezt nagyon megbánta.

Körülbelül egy esztendővel ezelőtt, tar kopasz fejjel készített magáról képet és ki is posztolta közösségi oldalára. Mint utólag kiderült esze ágába nem volt nullással letolni a haját, csak egy ügyes photoshop trükköt alkalmazott.

De olyan képe is volt, amin úgy nézett ki, mint Jézus. Azért ez már sok embernél kiverte a biztosítékot.

Már egy ideje együtt vannak Tamással, akivel kapcsolatuk elmondása szerint nem is lehetne kiegyensúlyozottabb. Nagyon szeretik egymást és boldog együtt.

Ti szerintetek is hasonlított Kimre?

Most Popular

Recent Comments