HomeInteresting12 kép, ami bemutatja, hogy az édesanyák igazi szuperhősök

12 kép, ami bemutatja, hogy az édesanyák igazi szuperhősök

Több mint 2 milliárd édesanya van a világon. S mindegyiknek egy fő célja van, hogy a gyermeke békességben, boldogságban és szeretetben nőjön fel. Képesek bármit megtenni értük, a csillagokat is lehoznák az égről, ha ezzel jobb életet biztosíthatnának nekik. Az a szeretet, amit minden egyes nap éreztetnek gyermekeikkel és családjukkal, voltaképpen felbecsülhetetlen. Szó szerint igazi szuperhősök, akiken semmi sem fog ki. Mostani posztunkban illusztrációk formájában mutatjuk be, hogy mire is képesek.

1, Egy édesanya mindig toppon van még akkor is, ha beteg. Náthásan, lázasan, betegen képesek ellátni a szeretteiket, sőt a házat is kitakarítják. Ők igazi túlélők.

2, Az édesanyák nem hibáztatják gyermekeiket azért, mert miattuk megváltozott a testük. Ők annak örülnek, hogy csemetéjük egészséges és boldog.

3, Az anyukák nem panaszkodnak azért, mert nem tudnak az első néhány hónapban vagy évben nyugodtan végig aludni egy éjszakát. Mindig ott vannak, ha szükségük van rá.

4, Minden kreativitásukat bevetik, hogy gyereküket meg tudják etetni. Igen ez egy nehéz feladat, főleg, ha a gyermek makacs.

5, Egy édesanya az első hívószóra fut, mindegy, hogy abban a pillanatban mit csinál.

6, Éjszaka is ott van, hogy minden kérésnek eleget tegyen. Nem számít, mennyire fáradt és, hogy mennyi az idő.

7, Egy anya mindent elfogad, mindegy, hogy a döntéssel nem feltétlenül ért egyet.

8, Feláldozza saját szükségleteit csak azért, hogy boldoggá tegye gyermekét.

9, Ő az, aki mindent tud és mindent ért. Bárhol, bármikor megtalálja azokat a holmikat, amiket a gyermekük nem talál meg.

10, Egy anya elfogadja gyermeke döntését, és hagyja, hogy megpróbálja kifejezni magát, ám mikor elszalad a ló, akkor rászólnak gyerekükre.

11, Egy édesanya mindig minden körülmények között türelmes, és képes örökkön örökké várni a gyermekére.

12, Még akkor is, ha tudja, hogy a szülés mennyi fájdalommal járt, képes még egyszer belevágni, mert az utána lévő boldogság érzése egyszerűen felbecsülhetetlen.

Nos, igen az édesanyák valóban igazi hősök, akik díjat érdemelnének.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments