HomeBeautifulLeadott 25 kilót, hogy indulhasson a szépségversenyen. Megnyerte!

Leadott 25 kilót, hogy indulhasson a szépségversenyen. Megnyerte!

Miss England 2020 év végén rendezte meg a koronázási ceremóniáját, ahol az ország minden tájáról érkező gyönyörű szépségek versengenek a nemzeti koronáért és a lehetőségért, hogy képviseljék Angliát a Miss World szépségkirálynő választáson.

A 25 éves Jessica Kang-ot egy virtuális versenyen koronázták meg mint Miss London 2020. A lány HR-esként dolgozik és mindig arról álmodozott, hogy egyszer Angliát képviselheti a nemzetközi porondon, de sajnos az egészségtelen étkezős és az ülőmunka miatt igencsak megiperedett a leányzó és a karcsú derekával együtt a reményeit is elvesztette azzal kapcsolatban, hogy szépségkirálynő legyen.

Jessica szereti a munkáját. Úgy véli sokat kell még tanulnia és fejlődnie, de a kollegáival fantasztikus a viszonya és ez motiválja.

Idő közben megismerte szerelmét, Roan-t, aki egy személyi edző. Motiválta és inspirálta a jelenléte. Roan segítségével Jessica elkezdett az alakján dolgozni. „Rengeteg időt töltöttem az edzőteremben, és azóta is a rabja vagyok. Erősebb és egészségesebb lettem. Heti öt alkalommal mentem munka után.” – mesélte Jessica.

A díva úgy véli, hogy ha egyszer elhatározta, hogy elér valamit a világon, akkor semmi nem akadályozhatja meg.

Annak ellenére, hogy ez volt az első szépségverseny, amin indult nagyon magabiztosan állt a dologhoz. „Az étrendemre összpontosítottam és a megfelelő mennyiséget ettem csak. Az edzések intenzitása nem volt túl nagy. Inkább az étkezésen múlott a dolog.”

A lány két év alatt 25 kilótól szabadult meg.

A virtuális versenyt megnyerte de a Miss England címre még várnia kell, mert a pandémia miatt csúszik a dolog. Egyelőre a közösségi oldalát építgeti. Igyekszik pozitív példával szolgálni másoknak.

Pár hete betöltötte a 26-ot, de három évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy ilyen változáson megy majd keresztül.

Szerintetek megérdemelte a címet?

Igazából…

Szerintünk nagyon csinos!

A származásához passzoló öltözékben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments