HomeCelebrityLady Gaga smink nélkül posztolt magáról képet Instagramon, amiért a rajongói megőrülnek.

Lady Gaga smink nélkül posztolt magáról képet Instagramon, amiért a rajongói megőrülnek.

Lady Gaga a pályája elején a legkülönfélébb ruhákban, sminkben és hajviseletben jelent meg a videoklipjeiben és a vörös szőnyegen is egyaránt. A dalai igazi slágerekké váltak és egy olyan rádió sem volt, aki ne játszotta volna a Pokerface-t, a Bad Romance-t, vagy a The Edge of Glory-t. Hatalmas népszerűségre tett szert, ám azt soha senki nem tudta megfejteni, hogy mi okból kifolyólag néz ki úgy, mint egy cirkuszi baba. Az egyik klipjében feltűnt smink nélkül, és a rajongói egyetértettek abban, hogy semmi szüksége a durva és meghökkentő sminkekre.

Mióta diagnosztizálták nála a fibromyalgia nevű betegséget, melyet láthatatlan betegségnek is tartanak, azóta egy kicsit eltűnt a rivaldafényből, nem ad annyi koncertet, illetve nem készít olyan sűrűn dalokat sem. Az ex vőlegénye volt az, aki segítette mindenben és valószínű ez is közrejátszott abban, hogy visszavegyen a megjelenéséből is. Ennek fényében többször lehet látni őt smink nélkül.

Legutóbb felkérték, hogy szerepeljen együtt Bradley Cooper-rel a “Csillag születik” című filmben, ahol egy feltörekvő sztárt alakított. A film a legjobb eredeti betétdal kategóriában a “Shallow” nyert, amiért Gaga megkapta az első Oscar-díját. A gála egyik fénypontja volt, hogy az énekesnő és Bradley Cooper előadták a dalt. Aki nézte az előadást láthatta, hogy Gaga nyakában egy 141 éves Tiffany-gyémánt lógott, amit annak idején Audrey Hepburn viselt. Stefani nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy ezt a láncot viselhette a rendezvényen.

Néhány nappal ezelőtt kiposztolt egy képet, ahol csak a nyakék volt rajta. Se sminket, se ruhát nem vett fel, és kizárásos alapon is zuhanyzás után készülhetett a fotó, hiszen a fején és a testén is törülköző volt.

A fotó futótűzként terjedt a neten és már 4,7 millióan lájkolták be, ami 3 nap alatt nem semmi teljesítménynek számít.

Nektek, hogy tetszik a képe és a nyakék?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments