HomeInterestingSzívszorító képek egy lóról, aki végső búcsút vesz szeretett gazdájától

Szívszorító képek egy lóról, aki végső búcsút vesz szeretett gazdájától

Amikor egy ember úgy dönt, hogy egy állat gazdája lesz akkor egy nagyon bensőséges kapcsolat alakul ki közöttük. Amúgy is a háziállatok legyen az kutya, macska, ló, papagáj, teknős vagy nyúl nagyon nyugtató hatással tudnak lenni az emberek lelkére és igerendszerére. Mai történetünk egy lóról és szeretett gazdájáról Wagner Figueiredo de Limaról szól, akiknek sajnos sokkal előbb el kellett köszönniük egymástól, mint azt szerették volna.

Történt ugyanis, hogy Wagner és lova Sereno nagyon jó barátok voltak, mondhatni a legjobbak. Ám egy nap a férfi egy közúti baleset áldozata lett és el kellett hagynia a földi világot.

A család tudta, hogy ők elválaszthatatlanok voltak egymástól. Ennek tükrében a férfi öccsének, Wandonak nem volt szíve megtagadni a végső búcsút Serenotól, ezért fogta és elvitte őt a temetésre.

Olyan volt, mintha tudta volna, hogy már soha többet nem találkozhat szeretett barátjával. Sereno megkerülte a koporsót és elkezdett szimatolni, hogy kiderítse valóban Wagner van benne. Egyszer csak megállt és a koporsóra hajtotta fejét.

A jelenlévők elképesztő érzelemről számoltak be, akiket teljesen ledöbbentett, hogy mennyire átjárja a lovat a gyász. Volt, aki elsírta magát a megható jelenet láttán. Egyesek pedig úgy fogalmaztak, hogy valószínű ez volt a végső búcsúja.

Amikor elindultak, hogy örök nyugalomra helyezzék, a ló végig ott sétált mellette és a földet bámulta.

Valószínű eddig a pontig szinte senki sem hitte, hogy az állatok ilyen mértékben tudnak gyászolni. Ebből is látszik, hogy a kötődés, ami kettejük között volt valóban igazi és őszinte volt.

Sereno a családdal maradt, hiszen csak így tudták biztosítani számára a szerető és gondoskodó otthont. A rokonok tisztában voltak vele, hogy Wagner is ezt akarta volna, ezért nem is gondolkodtak abban, hogy eladják az állatot.

Az nem derült ki sajnos, hogy ezek után, hogyan dolgozta fel barátja és gazdája elvesztését, de reméljük, hogy mihamarabb felépül és újra teljes értékű lóként élheti mindennapjait.

Ti mit gondoltok erről? Elhiszitek, hogy egy állat ekkora lélekkel rendelkezik?

Most Popular

Recent Comments