HomePeopleJótékony célokra fordítja könyvének bevételét a fiatal debreceni írónő!

Jótékony célokra fordítja könyvének bevételét a fiatal debreceni írónő!

Nem is olyan régen írtunk Vámosi Kiráról, a debreceni fiatal írónőről, aki könyvével nagy sikereket ért el. Könyvbemutatója szenzációsra sikeredett, ugyanis sokkal többen mentek el rá, mint gondolták. Azóta a lány tör fel, mint a talajvíz, hiszen első regénye megjelenése után egyből 120 példány kelt el, azóta pedig több, mint 300 darabot vittek el tőle és ez a szám napról napra csak emelkedik.

Kira a novemberben befolyt összeget jótékony célokra fordította. Karácsonykor egy árvaháznak adományozta azt, amivel nagyon meglepte az ott lakó gyermekeket.


Fotó: Mikula Szilvia

Személyesen is meglátogatta őket, vitt nekik cukrot, csokit, apró kis meglepetéseket, aminek a picik nagyon örültek. A fiatal írónő számára fontos, hogy segítsen másokon, mondhatni elsődleges szerepet játszik az életében. De ez még nem minden!


Fotó: Mikula Szilvia

A decemberi eladásokból annyi pénz gyűlt össze, hogy egy részét a debreceni állatmenhelynek adományozta.

Az ott élő kutyáknak és cicáknak tápot, konzerveket és jutalomfalatokat vásárolt, majd elvitte őket sétálni. Mivel nagyon szereti az állatokat, hisz neki is van otthon sajátja, ezért fontosnak tartotta, hogy az elárvult állatokon is segítsen.

Kira azt is elárulta, hogy nemrég elment vért adni, amit személyes mini kampányának érzett, ugyanis nagyon sok ember van, aki rászorul az ilyen segítségre is. A lány mindenkit arra buzdít, hogyha tehetik menjenek el és adjanak vért, mert tucatnyi ember életét menthetik meg.

A debreceni írónő ezekkel a jótékonysági akciókkal arra akarja felhívni a figyelmet, hogy sosincs késő változtatni a dolgokon. Tudatni szerette volna azokkal, akik megvásárolták a könyvét, hogy a pénzük nagyon jó helyre került, sőt ők is támogatták a rászorulókat. Ezekkel a megmozdulásokkal reméli, hogy mások is kedvet kapnak ahhoz, hogy valami jót cselekedjenek az életben, mert ezzel tudnak a legtöbbet segíteni másokon.


Bal oldali fotó: Mikula Szilvia

Ezen felül van egy nagyon jó hírünk is. Kira elárulta, hogy már dolgozik a második könyvén, ami még durvább és brutálisabb lesz, mint az első volt. Tervei szerint nyárra már olvasható lesz, aminek címét hamarosan napvilágra is hozza. Ha valóban jobb lesz, mint az első rész, akkor egy igazi remekművel állunk szembe, amit az emberek képtelenek lesznek letenni és éjt nappallá téve fogják olvasni.

Reméljük elképzelései megvalósulnak és rengeteg sikerben lesz még része.

Most Popular

Recent Comments