HomeCelebrity11 trükk, amit sok világsztár alkalmaz, hogy vonzóak legyenek

11 trükk, amit sok világsztár alkalmaz, hogy vonzóak legyenek

A celebekkel és a világsztárokkal általában együttműködnek különböző szakemberek, akik megtanítják őket arra, hogy hogyan, miképpen kell egy nagyobb volumenű eseményen bevonulni, ülni, tapsolni, integetni. Természetesen ez a királyi családoknál alapkövetelmény, hogy megtanulják. Érdemes ezeket a praktikákat eltanulni, és megfigyelni, ezáltal mi is tudjuk alkalmazni egy hivatalos eseményen. De nézzük csak mik ezek a tippek, amikkel az előnyös oldalunkat tudjuk hangsúlyozni.

 

1.

Blake Lively a toka elkerülése érdekében a szájpadlásához szegezi a nyelvét,ezáltal kicsit összerándulnak az izmok, és eltűnik a „második” álla. Rendkívül remek praktika, amit bármikor tudunk alkalmazni.

 

 

2.

Nicole Kidman kicsit hátraszegezi a fejét,és megfeszíti a nyakát. Ezzel jobban tudja hangsúlyozni az állát, a vállait is jobban ki tudja dobni, sokkal törékenyebbnek tűnik.

 

 

3.

Monica Bellucci mindig felnéz kicsit, ezáltal megnyúlnak a nyak izmai, és kicsit kecses lesz a tartása. Viszont ezzel a pózzal vigyázni kell, mert ha túlságosan megemeljük a fejünket eléggé arrogáns hatást keltünk.

 

 

4.

Taylor Swift az arccsontjai kihangsúlyozására egy eléggé sajátos technikát talált ki. Beleharap a szájába, és ilyenkor a fogai is jobban látszódnak.

 

 

5.

Megan Fox résnyire kinyitja a száját, majd kidugja a nyelvét. Elsőre elég érdekesnek tűnhet, mégis vonzó hatást kelt. Ki lehet próbálni otthon,hátha megy nekünk is.

 

 

6.

Julia Roberts mindig szétfeszíti a szemeit, csodálkozóan néz. Ha így tesz, kevesebb ránc gyűlik össze a szem köré. Ezzel a technikával megint érdemes csínján bánni, mert ijesztő hatást tudunk vele kelteni.

 

 

7.

Jennifer Lawrence egyik titka,hogy mindig felemeli az egyik szemöldökét. Így annyira nem tudunk a szemére fókuszálni, ezáltal kicsit titokzatosabb lesz a tekintete.

 

 

8.

Mila Kunis gyönyörű, nagy szemekkel rendelkezik. Kicsit eltérőek a szemének a színei, így próbálja azzal tompítani, hogy leheletnyit lejjebb engedi a szemhéját. Így szintén vonzóbb hatást kelt, ami által nem tudunk nem rá figyelni.

 

 

9.

A színésznő egy nagyon egyszerű technikát alkalmaz. Kilégzést nem az orron keresztül végzni, hanem csukkot szájjal. Így a levegő hatására kicsit duzzadtabb lesz a száj, de ez a teltség nem fog kacsacsőr effektbe átmenni.

 

 

10.

Meghan Markle-t rengeteg tanácsadó veszi körül, és nagyon sok mindent meg kellett tanulni a királyi család viselkedésével kapcsolatban. Stílusára jellemző,hogy kicsit félrebiccenti a fejét, amitől rendkívül vonzó, de kedves hatást kelt.

 

 

11.

Kirsten Dunst minden fotóján csak egy fél mosolyt alkalmaz.

 

Most Popular

Recent Comments