Jó hírek Schumacherről. A hétszeres világbajnok talán jobban van, mint hisszük.

284

A médiában sok találgatás van a hétszeres világbajnok állapotáról. Most azonban bukkantak fel olyan hírek, amiknek talán már lehet hinni. A német sajtó úgy tudja, hogy Schumacher a Karácsonyi ünnepeket Mallorcán töltötte családjával. A családnak ugyanis van egy szép nyaralója a spanyol szigeten.

Több mint 5 évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Schumacher egy családi síelés során. (2013.Decemberében Franciaországban)

Gyakorlatilag 2014.Szeptembere óta, mióta hazaszállították a hétszeres világbajnokot, semmi konkrét információt nem tudni az állapotáról. Mindig csak egy-egy elejtett pletyka látott napvilágot.

A német Bild és Bunte friss hírei ugyanakkor bizakodásra adnak okot. Mindkét lap arról írt, hogy Schumachert helikopterrel szállították a Mallorcai házhoz, ahol együtt ünnepelték a Karácsonyt a családdal. Feleségévvel Corinával és két gyermekükkel.

A versenyzővel ápolónők törődtek, és állítólag pokrócba bugyolálva a teraszon levegőzött. Ha belegondolunk, a helikopteres szállítás is arra enged következtetni, hogy a hétszeres világbajnok már jobban van. Korábban Jean Todt, a FIA régi elnöki nyilatkozta, hogy havonta látogatja Schumachert, és a Brazil nagydíjat együtt nézték meg.

Reméljük, hogy tényleg igazak a hírek, és Schumi jobban van. Mindenesetre egy fél világ drukkol, hogy Schumi felépüljön.

SHARE
Previous article17 lenyűgöző kép, ami megmutatja az idő végtelen hatalmát
Next article12 fénykép, amik egy eddig ismeretlen szemszögből mutatják be világunkat