HomeCelebrityJó hírek Schumacherről. A hétszeres világbajnok talán jobban van, mint hisszük.

Jó hírek Schumacherről. A hétszeres világbajnok talán jobban van, mint hisszük.

A médiában sok találgatás van a hétszeres világbajnok állapotáról. Most azonban bukkantak fel olyan hírek, amiknek talán már lehet hinni. A német sajtó úgy tudja, hogy Schumacher a Karácsonyi ünnepeket Mallorcán töltötte családjával. A családnak ugyanis van egy szép nyaralója a spanyol szigeten.

Több mint 5 évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Schumacher egy családi síelés során. (2013.Decemberében Franciaországban)

Gyakorlatilag 2014.Szeptembere óta, mióta hazaszállították a hétszeres világbajnokot, semmi konkrét információt nem tudni az állapotáról. Mindig csak egy-egy elejtett pletyka látott napvilágot.

A német Bild és Bunte friss hírei ugyanakkor bizakodásra adnak okot. Mindkét lap arról írt, hogy Schumachert helikopterrel szállították a Mallorcai házhoz, ahol együtt ünnepelték a Karácsonyt a családdal. Feleségévvel Corinával és két gyermekükkel.

A versenyzővel ápolónők törődtek, és állítólag pokrócba bugyolálva a teraszon levegőzött. Ha belegondolunk, a helikopteres szállítás is arra enged következtetni, hogy a hétszeres világbajnok már jobban van. Korábban Jean Todt, a FIA régi elnöki nyilatkozta, hogy havonta látogatja Schumachert, és a Brazil nagydíjat együtt nézték meg.

Reméljük, hogy tényleg igazak a hírek, és Schumi jobban van. Mindenesetre egy fél világ drukkol, hogy Schumi felépüljön.

Most Popular

Recent Comments