HomeArt17 lenyűgöző kép, ami megmutatja az idő végtelen hatalmát

17 lenyűgöző kép, ami megmutatja az idő végtelen hatalmát

Az idő kegyetlenül rohan, nem kímélve senkit és semmit. Sokszor csak kapkodjuk a fejünket, mikor eltelik egy hónap, hogy hogy történhetett. Vannak azonban tárgyak, amiket ha jobban megvizsgáluk kiállták az idő próbáját. Ehhez nem kell más,csak kicsit megálljunk, és elmélyedjük azokban az ereklyékben,amiket a nagymamánktól kaptunk útravalóul. Ezek a tárgyak mesélni tudnak és sokkal több minden van mögötte, mint gondolnánk.

1.

Ugyanazok az emberek pózolnak a képen,hiába az eltelt évek, a megöregedett bőr, a humor és a jókedv nem veszik el, csak mert megöregszünk.

2.

Az illető imádta játszani a kedvenc számát, a billentyűkön is látni, hogy mekkora szenvedéllyel tette. Szabályosan beleivódott az ujjlenyomata.

 

3.

A nagypapa imádta az állandóságot. Borbélyként és fodrászként dolgozott, kezei alatt számos ember megfordult, de nemcsak a fodrász olló tudna mesélni, hanem ez a parketta is, ahol megannyi ember mesélte el neki bánatát vagy épp örömét.

4.

Ez az ezüstkanál vándoról a családban anyáról-lányára. Már nem fogyasztanak vele semmit, hanem a vitrinben tetszeleg a többi ereklye között. Jó rá gondolni, hogy ezzel az nagymama nagymamája is evett.

 

5.

Érdekes a természet. Ez a félig fedett terasz esetében is igaz. A térelválasztót csak félig szívta ki a nap.

 

6.

Ezek a homokzsákok védelmet nyújtottak az árvíz ellen, úgy 40 évvel ezelőtt. Ma már inkább védő sziklafalként szolgálnak. Senki nem akarja lebontani, mert érdekes látványt nyújt.

 

7.

Nem is gondolnánk, hogy a különböző nagyipari eszközök mennyire hamar elhasználódnak. Itt éppen egy autómosó régi és új porszívóját mutatjuk. A különbség hatalmas.

 

8.

Egyre nagyobb divat elővenni a szekrény mélyéről egy régi képet, és hasonlót csinálni esetleg ugyanazzal a háttérrel, ha megy, ugyanabban a ruhában.

 

9.

A nagypapák általában kis késsel vagy svájci bicskával járkáltak, mert bármikor bármire jó lehet. Jól látni a különbséget a 40 éves és az új kés között. Bámulatos!

 

10.

Gyönyörű idomokat vágott ez a lánc és az idő a sziklába. Egyszerűen annyira lenyűgöző, hogy mire nem képes a természet, ha kell alkalmazkodik bármihez.

 

11.

Ezen a kopogtatón jól látszik, hogy milyen sokszor van használva. Az oroszlán orrát milyen sokszor simogatják, és persze, azért azt is látni, hogy előszeretettel van nyúlkálva a szájába is.

11.

A helyi kultúrális központban az utóbbi 20 évben nem cserélték le,és nem is festették át a ping pong asztalokat. Ettől függetlenül kitűnően működik.

 

11.

A patak egy gyönyörű lépcsőt faragott. Bámulatos, hogy milyen szabályos, és gömbölyded lett.

 

12.

A szerzetesek napi többször imádkoznak, és általában ugyanazon a helyen. Elképesztő,hogy a padló ennek a szerzetesnek a lábfejét, hogy „megörökítette”.

 

13.

Amikor a kedvenc fürdőlepedődet agyon-vissza használod,de annyi emlék fűz hozzá, hogy hiába vagy 30 éves , egyszerűen képtelen vagy lecserélni.

14.

Braille-írás Helen Keller sírjánál, amit elég sokan használnak és olvasnak el.

 

 

15.

Elképesztő a különbség! Ez a teherautó vezető 20 éven át gyakorolta a szakmáját, és az arca egyik oldala,amelyik az ablakfelőli részen volt, hamarabb öregedett meg,mint a másik.

 

16.

Ezt a gyertyatartót nagyon régóta használják. Nem tudni kezdetben az emberi lustaság miatt, vagy egy hosszú gyertya a bűnös, hogy ennyi viasz keletkezett körülötte.

 

17.

Egy édesanya sírját éppen magába „temeti” ez a fa. 

Most Popular

Recent Comments