HomeCelebrityEz a 15 kép bemutatja, hogyan változott meg Rihanna az elmúlt 5...

Ez a 15 kép bemutatja, hogyan változott meg Rihanna az elmúlt 5 évben.

Robyn Rihanna Fenty, már fiatalon is egy meghatározó személyiség volt, akit mindenki nagyon szeretett. Karrierje kezdete óta jó pár év eltelt, és rengeteget változott ez idő alatt. Az éneklésen kívül több mindenben is kipróbálta magát, modellkedett, producerként is dolgozott, sőt saját márka tulajdonos is lett. Igaz, hogy az utóbbi időben igencsak felszedett magára jó pár kilót, de többször is hangoztatta, hogy egyáltalán nem zavarja őt, hogy most így néz ki. Viszont van egy dolog, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni, az pedig az öltözködése. Rihanna valamilyen oknál fogva, vonzza a rémesebbnél-rémesebb szetteket, amik egyáltalán nem állnak jól neki. Mai cikkünkben be szeretnénk mutatni, hogyan is változott meg az énekesnő az elmúlt 5 évben.

Rihanna napjaink egyik legsikeresebb és legnépszerűbb énekesnője és zenei előadója, aki karrierje során, már több, mint 8 albumot dobott piacra. Különleges énekhangja és tehetsége mellett, állandóan változó stílusáról is ismert.

Az énekesnő abba a kategóriába tartozik, aki nem követi, hanem diktálja a trendeket. Zenéire leginkább Beyoncé, Whitney Houston és Bob Marley voltak hatással. Egy igazi ikonikus alak, aki nagy dolgokat vitt végbe mind a zenei pályafutása során, mind a divatvilágban.

14 dalával sikerült a Billboard 100-as listáját vezetnie, mellyel kiérdemelte az örök ranglista harmadik helyét. A dobogó másik két fokán a Beatles és Mariah Carey áll. Rihanna a zenetörténelem legfiatalabb énekesnője, akinek sikerült ezt megvalósítania.

A legjobb daleladási mutatóval rendelkezik, ugyanis 200 millió lemezt sikerült eladnia karrierje kezdete óta. Ennek tükrében számos életműdíjat kapott, valamint több Guiness-rekordot is tart.

A legbefolyásosabb és legtöbb jövedelemmel rendelkező nőjeként tartják számon, amiért már többször szerepelt a Times és a Forbes magazinban. Ezen kívül már többször is megválasztották a legjobb női előadónak.

Sokan nem tudják, de Rihanna már 15 évesen is elkápráztatta a közönséget, amikor egy tehetségkutatóban Mariah Carey – Hero című számát adta elő.

Egyik barátja bemutatta őt a híres zenei producernek, Evan Rogersnek. Mázlija volt a lánynak ugyanis a férfi, feleségével együtt Barbadoson töltötte a vakációt. Evan olyan tehetségesnek tartotta Rihannat, hogy megkérte költözzön Amerikába. Ezután vette kezdetét a karrierje.

Számtalan demot csináltak, amit különböző zenei kiadóknak elküldtek. Ennek köszönhetően fedezte fel őt Jay-Z. Később a rapper leszerződtette őt a Def Jam Recordshoz.

2008-ban a média felkapta, hogy valószínűleg több is van közte és Chris Brown között, ugyanis majdnem minden díjkiosztóra és eseményre együtt mentek. Igaz, sokáig nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnának, de minden jel arra utalt, hogy együtt vannak.

A 2009-es Grammy-díjátadón fel kellett volna lépniük ám mindketten gyanús körülmények között lemondták. Később kiderült, hogy azért mondták vissza a szereplést, mert Chris Brown fizikailag bántalmazott egy nőt, aki nem más volt, mint maga Rihanna.

2009-ben Chris a távoltartási végzésben foglaltak szerint 45 méternél közelebb nem mehetett az énekesnőhöz, azonban a közös fellépéseken ezt leredukálták 10 méterre. 2011-ben pedig eltörölték ezt a végzést és Rihanna is kijelentette, hogy már nem haragszik a férfira a történtek miatt.

2010-ben az énekesnő összejött Matt Kempettel a Cincinnati Reds baseballcsapat egyik játékosával, viszont még ebben az évben szét is mentek, arra hivatkozva, hogy nagyon keveset látják egymást.

Majd 2012-ben újra felröppent a hír, miszerint Riri és Brown újra együtt vannak, ám 2013-ban ismét elváltak útjaik, amiben közrejátszott Brown egykori kedvese Karrueche Tran is.

Pletykáltak arról, hogy a híres Aubrey Drake Graham kanadai származású rapper az új szerelme, ám ezek az információk nem bizonyultak igaznak. Rihanna jelenleg is egyedülálló.

Rihanna 2006-ban létrehozott egy alapítványt, mely a Believe Foundation nevet viseli. Ezen a helyen súlyosan beteg gyerekeknek szeretne segíteni. Rengeteg fellépés bevételeit saját, illetve más alapítványokba fektette. Az énekesnő egyszer úgy nyilatkozott, hogy azért hozta létre ezt az alapítványt, mert fiatalként látta a TV-ben, hogy sok gyerek szenved és eldöntötte, ha felnő segíteni fog nekik.

Most Popular

Recent Comments