HomeTechÍme a ház, ami szállítótartályokból épült és kívül-belül lenyűgöző

Íme a ház, ami szállítótartályokból épült és kívül-belül lenyűgöző

A londoni James Whitaker lenyűgöző bonkers házat épített , amihez szállítótartályokat használt fel. A szállítótartályokból egy sivatagi virágszerű házat hozott létre.

A kétszáz négyzetméteres házban minden megtalálható, ami egy normál lakásban vagy házban. Konyha, nappali, sőt, három fürdőszoba is rendelkezésére áll a lakóknak. Ezek mindegyike egyetlen egységbe összekapcsolt szállítótartályba van beépítve.

A csodálatos ingatlan egy anonim filmgyártó számára készült, aki mindig is támogatta a kreatív projekteket. “Idén az év elején LA ügyfeleim látogattak meg a barátaimmal és volt egy kis felesleges időm” – mesélte James. “Az egyik barátom azt mondta: Tudod, mi lenne jó ide?” Majd kinyitotta a laptopját és mindenkinek megmutatta az interneten látott képet. A kép egy irodáról készült, amit több évig tervezett, de soha nem épített meg. Így amikor az ügyfél legközelebb Londonba utazott, felvette vele a kapcsolatot és megkérte, hogy találkozzanak.

A rezidencia neve Joshua Tree Residence és az ügyfél kilencven hektáros földterületére épült Kaliforniában. A tervek szerint a garázs tetejére még kerülnek napelemek, így nemcsak maga a tervezés lesz lenyűgöző, hanem egy energiatakarékos és önellátóbb ház lesz majd.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments