HomeCreepyVIDEÓ! Az apa kamerákat szerelt a házba. Amit a gyerek szobájában rögzített,...

VIDEÓ! Az apa kamerákat szerelt a házba. Amit a gyerek szobájában rögzített, attól feláll a szőr a hátunkon

A horrorfilmek mindig is népszerűek voltak a filmezők körében. Az ember remegve szorítja a popcornos tálcát magához, és szinte nézni sem bírja a képernyőn történteket. Félelmetes, ijesztő, a hideg futkos a hátunkon. De, titkon tudjuk, hogy mindez a képzelet szüleménye és nekünk otthon nem kell aggódnunk, legfeljebb attól, hogy rémálmaink lesznek.

Nyikorgó padló, léptek zaja mind ijesztő lehet, ha egyedül vagyunk otthon, de ezekre mindig van valami hiteles magyarázat. A most következő videón látottakra azonban nincs…

Mit szólnál, ha hirtelen magától elkezdenének mozogni a tárgyak az otthonodban. Hogyan reagálnál? Ennek a háznak a lakói pontosan ezt tapasztalták. Furcsa érzésük volt otthon. Mintha valami lenne még ott velük.

Az apuka úgy döntött, hogy kamerákat telepít szerte a házba. Amit sikerült lencsevégre kapni, arra nincsenek szavak, se magyarázat.

Ha valami ilyesmi történt volna a jelenlétemben, én biztos nem maradtam volna abban a házban. Persze elgondolkodhatunk azon, hogy a babában van valami mechanikus szerkezet és képes magától mozogni. Ez nem újkeletű dolog. Ettől függetlenül biztosan fejvesztve rohannánk.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments