HomePeopleÍme a 2020-as év horoszkópja. Minden csillagjegy óriási változásokra számíthat

Íme a 2020-as év horoszkópja. Minden csillagjegy óriási változásokra számíthat

Még akkor is, ha nem hiszel az asztrológiában, tudnod kell, hogy számos jelentős változás áll majd be az életedbe a 2020-as évben. Bizony, mind a 12 csillagjegy szülötteinek sok szerencse és siker fogja kísérni útját, sőt új szerelmek is felüthetik a fejüket. Ha te is tudni szeretnéd, hogy mi vár rád a 2020-as évben, akkor olvasd el az alábbi cikket, mert jó sok érdekes információ derülhet ki.

1, Kos

A 2020-as év igazi változásokat hoz el számodra. Végre valahára búcsút mondhatsz a bánatnak, a szenvedésnek, a stressznek mert eljött a te időd. Az életed szerves részét a külső-belső megújulás fogja képezni, s olyan fontos döntéseket kell majd meghoznod, mint például egy költözés. Számtalan jó lehetőség fog kopogtatni az ajtódon, az év második felében pedig egy régi kapcsolatodat is helyrehozod, ami akár a nagy Ő-t is jelentheti. A párkapcsolatban élők végre maguk mögött hagyhatják mérgező kapcsolataikat és újult erővel vághatnak bele az újévbe. Karriered terén is jelentős változásokra számíthatsz, mely a siker felé vezető úton fog elindítani.

2, Bika

Ha 2019-ben mindent az utolsó pillanatra hagytál, és csak halogattad a céljaid elérését akkor 2020 igazi változásokat fog számodra hozni, amik a tettvágyadat is befolyásolják. Ha önhibádon kívül sodródtál messze a szeretteidtől, akkor most örülhetsz, mert elegendő erőd lesz ahhoz, hogy elsimítsd a nézeteltéréseket. A szingli Bikák olyan szerelmet kereshetnek maguknak, ami a flörtöléstől jóval komolyabb szinten mozog. Van rá esély, hogy végre valahára megtalálják azt a személyt, akivel életük végéig boldogok lehetnek. A sikerért nagyon keményen meg kell dolgoznod, még akkor is, ha úgy látod könnyűnek tűnnek a dolgok, szóval spórolj az energiáddal.

3, Ikrek

A 2020 számodra is sok újdonságot hoz el, melynek segítségével végre valahára normalizálhatod mind a szakmai, mint pedig az anyagi helyzeted. Eddig nem igazán mertél kilépni a komfortzónádból, de ez mostantól megváltozik, sőt az is előfordulhat, hogy új karrierbe kezdesz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor jó hírünk van, mivel idén is szeretetteljes és harmonikus kapcsolatot tudhatsz magadénak, sőt közös romantikus utazások is felüthetik a fejüket. Ha egyedülálló vagy akkor, sem kell csüggedned, ugyanis tapadni fognak rád az ellenkező nemű társaid.

4, Rák

Ha végre elhagyod a komfortzónádat, akkor az idei év nagyon kegyes lesz hozzád. Bármennyire is nehéznek tűnnek a dolgok, soha ne add fel az álmaidat, mert az univerzum mindent úgy fog intézni, hogy a te javadra fordítsa a dolgokat. Az évben lesz több olyan alkalom is, mikor másik országban vagy városban kaphatsz új munkát, és csak rajtad áll, hogy élsz-e a lehetőséggel. Nagyon szerencsés leszel az anyagiak terén, ugyanis kreativitásodnak hála megtalálod a megoldást arra, hogy még több jövedelemhez juss. Az idei év az önismeretről is fog szólni, ami úgy mutatkozik meg, hogy másokat analizálsz. Ha szingli vagy, akkor jó hírünk van, mert tanulsz a múltban elkövetett hibáidból és társra lelsz.

5, Oroszlán

Az év közepe felé haladva rád mosolyog a szerencse, ugyanis plusz jövedelemhez fogsz jutni, de a biztos forrást még mindig a munkád fogja biztosítani számodra. Sok célt fogsz kitűzni magad elé, amit bizony addig fogsz hajtani, míg meg nem valósítod. Rengeteget tanulsz majd, főleg az önzetlen szeretetről, és lesznek alkalma, mikor párod érdekeit helyezed majd a sajátod elé. A szingli oroszlánoknak sem kell csüggedniük, mert sok szenvedélyes kalandban lesz részük, ám az egyik nagy változásokat hozhat el számukra. Az őszi időszakban rájuk talál a szerelem, aki akár egy életen át is elkísérheti őket.

6, Szűz

Spirituális értelemben ez lesz életed legjobb éve, ugyanis sokszor leszel nyugodt és kiegyensúlyozott. Meg fogod találni a módját, hogy rombold le a falaidat, és lépj túl a félelmeiden. Nagyon hasznos életleckével gazdagodsz, mellyel végre megtalálod a testi-lelki harmóniát és békét. Ha olyan Szűz vagy, aki egy mérgező és rossz kapcsolatban van, akkor örülhetsz, ugyanis végre ki tudsz lépni belőle, és egy új élet veheti kezdetét. Ha egyedülálló vagy, akkor egy új kapcsolat elé nézel, ami minden tekintetben kiegyensúlyozott lesz.

7, Mérleg

A 2020-as év számodra rengeteg pozitív változást fog hozni, ami érinti mind a karriered, mind a magánéleted. Sok energiára lesz szükséged, ugyan több munkahelyi projekt is felüti a fejét, emellett pedig jobban ki kell venned a részed a munkahelyi dolgokból. Többet kell a munkatársaiddal beszélgetni, csapatépítő tréningeken kell részt venni és a többi. Arra is figyelned kell majd, hogy fenntartsd az egyensúlyt a munka és a párkapcsolatod között. Ha nem figyelsz, akkor bizony kárát láthatod. A március-június közti időszak lesz a legalkalmasabb számodra a munkahely váltásnak, az őszi hónapok pedig sok jó lehetőséget tartogatnak neked. Ha párkapcsolatban élsz, akkor fel kell frissítened a vágyaidat, ha viszont szingli, akkor rájössz, mit is szeretnél egy pártól.

8, Skorpió

2020-ban sok boldog pillanat elé nézel, nem leszel annyira kritikus sem magaddal sem az emberekkel szemben. A múltban elkövetett hibáidat végre megbocsátod. A pároddal minden értelemben elmélyítitek a kapcsolatot, ha pedig nem annyira jó a kettőtök közti kötelék, akkor most ki tudsz belőle szállni. A szingli Skorpiók megelégelik a szimplán csak fizikai vonzalmon alapuló viszonyokat, ezért inkább arra fordítják az időt meg az erőt, hogy megismerjék saját magukat. A karriered miatt nem kell majd aggódnod, minden úgy fog menni mint a karikacsapás.

9, Nyilas

Az év első 5 hónapja egy kicsit érdekesen indul, ugyanis nagy a valószínűsége, hogy munkahelyen belül áthelyeznek, de nem kell túlaggódnod a dolgokat. A 2020-as év számodra a családról és a szerettedről fog szólni. Szeretnél velük nagyon sok időt eltölteni, kirándulni, utazni… stb. Ha szingli Nyilas vagy, akkor egészen más dolgokat fogsz egy párkapcsolat során szem előtt tartani. Mostantól megpróbálod azokat a hibákat elkerülni, amiket az eddigi kapcsolataid során tettél.

10, Bak

A 2020-as év pénzügyi sikereket hoz el számodra, amit már amúgy is megérdemeltél. Spirituális értelemben több változáson is átesel, ám ennek nem biztos, hogy a párod örülni fog. Az év első felében rengeteg újdonsággal szembesülsz majd, a másodikban pedig több barátra is szert teszel. A tavaszi időszak nagyon sok örömöt hoz el, ugyanis olyan események üthetik fel a fejüket, mint házasság, vagy gyermekáldás.

11, Vízöntő

A 2020 számodra a szerencse éve lesz, mivel nemcsak a magánéleted terén érhetnek pozitív változások, hanem a szakmai életed terén is. Lehetőséged nyílik külföldre elmenni dolgozni, és a kapcsolataid nagyon sokat segíthetnek benne. A munkahelyeden hamarosan átraknak majd egy másik helyre, amit nem fogsz jól kezelni és minden támogatásra szükséged lesz, hogy feldolgozd. Az év második felében olyan örömök elé nézhetsz mint a gyermekáldás. persze addig sok kihívással kell szembenézned, de hidd el megéri.

12, Halak

A halak az idei évben végre valahára rálelnek a nagy Ő-re, akivel leélhetik az életüket. Ha végre utat engedsz a boldogságnak, akkor életed szerelme be fog kopogni az ajtódon. A kettőtök közti kapcsolat annyira elmélyülhet, hogy rövid időn belül akár házassághoz is vezethet. Ha olyan Halak vagy, aki már párkapcsolatban él, akkor több kontaktra számíthatsz a pároddal. Ez az év szó szerint a tiszta lap éve. Ha rossz kapcsolatban voltál, akkor most véget vethetsz neki, ha eddig kevés energiád volt, akkor készülj fel egy nagy feltöltődésre. A munkahelyeden történik egy nagyobb változás, aminek nem fogsz örülni, de rövid időn belül minden a legnagyobb rendben lesz.

Te melyik jegy szülötte vagy?

Most Popular

Recent Comments