HomeCelebrity10 híresség, akinek hibáit senki sem vette észre

10 híresség, akinek hibáit senki sem vette észre

Nagyon sokan aggódnak testi hibáik miatt, és ezzel a hírességek sincsenek másként. Néhányuknak a bőre tökéletlen, másoknak a mosolya, egyesek pedig a hegeiktől szabadulnának meg. Megszoktuk, hogy a sztárok mindig annyira makulátlannak tűnnek a képeken és a TV-ben ezért nem is vettük észre, hiányosságaikat. A mai cikkünkben azonban bemutatunk néhány híres színésznőt és színészt, akik heterokrómiával és különböző hegekkel rendelkeznek.

1, Keira Knightley

Ennek a színésznőnek a mosolya annyira elbűvölő, hogy senki sem veszi észre fogait, mely nem olyan tökéletes, mint a legtöbb hollywoodi hírességnek. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy ez még édesebbé teszi a színésznő megjelenését, és annak is örülünk, hogy nem akar mindenáron tökéletes fogsorral rendelkezni.

2, Sandra Bullock

Sandra Bullocknak ​​bal szemén egy heg van, amit még gyermekkorában szerzett. A színésznő egy tónál játszadozott, amikor megcsúszott és egy kőre esett. Ennek eredményeként Sandra szemhéja felszakadt, majd később heg formájában megmaradt.

3, Jane Seymour

A színésznő volt Roger Moore barátnője az 1973-ban bemutatott „Élni és halni hagyni” című James Bond filmben. Az egykori Bond lány heterokrómiás szemmel született ennek köszönhetően szemei különböző színűek. Jane-t ez azonban sosem zavarta, sőt büszkén vállalta különlegességét.

4, Tyra Banks

Tyrat nagy szorongás fogta el, miközben könyvét írta. Annyira stresszelt, hogy egy időre felhagyott speciális étrendjével, melynek következtében alopecia-s lett. Ez egy olyan betegség melynek következtében a haj kihullik. Szerencsére a betegség nem akadályozta meg a népszerű modellt abban, hogy dolgozzon. Egy idő után sikerült összeszednie magát és megszabadult az alopeciától.

5, Padma Lakshmi

A népszerű amerikai szerzőnő gyakran visel rövid ujjú ruhákat és ilyenkor lehet látni karján lévő hegét. Padma 14 éves korában autóbalesetet szenvedett, melynek eredménye ez a vágás lett. Tény, hogy nem tartja tökéletesnek így a megjelenését, viszont mindig emlékeztetni fogja élete legmeghatározóbb pillanatára.

6, Ruby Rose

Ruby Rose egyszer beismerte, hogy sok pattanás keseríti meg életét. A modell rendszeresen jár és konzultál dermatológusával, hátha ki tudnak rá valamit találni. Orvosa szerint pattanásait a telefonján valamint a szállodák párnahuzatán felhalmozódó baktériumok okozzák, amelyek gyulladásokat idéznek elő bőrén.

7, Gaspard Ulliel

A színész arcán van egy heg, melyet 6 évesen szerzett. Kisfiúként megpróbált ráülni Dobermannjuk hátára, ám a kutya nem számított rá, mert épp aludt. A négylábúnak fogalma sem volt róla, hogy mi történik ezért reflexből megharapta a gyerek arcát. Ennek eredménye z a heg, mely arcán húzódik.

8, Kate Moss

Bármennyire is furcsának tűnik, de az egyik legnépszerűbb kifutómodell mindig is komolyan aggódott görbe lábai miatt. Pontosan ezért Kate szinte soha nem visel közepes hosszúságú ruhát, mely kiemelhetné ezt a „hibát”.

9, Catherine Zeta-Jones

Bizonyára nem tűnt fel, de a híres színésznő nyakán van egy lyuk. Ezt Catherine gyermekkorában szerezte, mikor egy betegség miatt gégemetszést kellett rajta alkalmazni. Az orvosoknak egy csövet kellett behelyezniük a torkába, hogy lélegezni tudjon. Szerencsére minden rendbe jött és már csak ez a heg emlékezteti őt az eseményre.

10, Jeremy Renner

Jeremy Renner rajongói nemrégiben észrevették, hogy a színésznek óriási körömlemeze van. Bár ez a tény csak egy apró részlet, még mindig nehéz nem a színész kezeit nézni.

Ti kiszúrtátok ezeket?

Most Popular

Recent Comments