HomeDivatÍme a 2018-as év téli időszakának legtrendibb frizura árnyalatai! Te melyiket vállalnád...

Íme a 2018-as év téli időszakának legtrendibb frizura árnyalatai! Te melyiket vállalnád be?

Sok lehetőség van arra, hogy napsütötte hatást keltsünk csupán pár árnyalatnyi festék használatával. Nem minden hölgynek adatik meg a lehetőség, hogy napcsókolta fürtjei legyenek, de a modern kornak az egyik szépsége, hogy mindent meg lehet oldani. Ma úgy döntöttünk, hogy több stílust és fazont hozunk nektek, ami mind a sötétebb és mind a világosabb hajúaknak egyaránt passzolni fog, ám nem csak a melegebb évszakokban, hanem a hűvösebbekben is.

A nagy fürtök az idei szezon trendjei. A hajban, feltűnően csodálatos árnyalatok tűnnek fel. Sötét és a krémes szőke, kellemes színárnyalatot ad a hajnak, főleg ezekkel a hullámokkal. A rövidebb hajú hölgyeknek kifejezetten jól áll.

Ez az úgynevezett sombre haj. Lényege a nap világosító hatásának legfinomabb utánzása. Ám mivel ez a hideg időben is teljesen megállja a helyét, ezáltal nyugodtan lehet kérni a fodrásztól.

Ez az ombre és a balayage nevű stílusok keveréke, melynek az a lényege, hogy két vagy több különböző árnyalatot párosítunk átmenetesen egymással, szinte észrevétlenül és gyönyörűen.

A balayage újabb változata, ahova már sokkal több szőke árnyalatot csempészett be a fodrász. Meglehetősen természetes hatást keltve ezzel.

Ez egy sima ombre frizura azok számára, akik csak egy kis változást akarnak belecsempészni az alapjáraton is sötét hajukba.

Fél hosszú balayage, melyben két-három világosabb színárnyalat kapott helyet.

Most Popular

Recent Comments