HomeCreepyÍme a 15 leghátborzongatóbb mondat, amivel a gyerekek a frászt tudják hozni...

Íme a 15 leghátborzongatóbb mondat, amivel a gyerekek a frászt tudják hozni szüleikre.

Minden szülő tisztában van vele, hogy ami a gyermeke szívén az a száján van. Mindenre kíváncsiak, szomjaznak a tudásvágyra. Ők még nem igazán értik, hogy bizonyos helyzetekben nem illik dolgokat mondani, de erre van a szülő, hogy megtanítsa. Ám néha a gyerekek, olyan mondatokat és szavak ejtenek ki a szájukon, amitől mindenkinek feláll a szőr a hátán. Főleg, ha az valamilyen paranormális dologhoz köthető. Köztudott, hogy a gyerekek egy bizonyos korig látják a szellemeket, sőt van, aki még kommunikálni is tud velük. Persze kezdetben a szülők ezt betudják a hatalmas képzelőerőnek, de amint olyan dolgokat kezdenek el mondani, ami nem vicc tárgya elgondolkodnak, hogy van-e esély arra, hogy valamilyen gonosz erő szállta meg a házat.

Ma összegyűjtöttük a 15 leghátborzongatóbb mondatot, amit fiatal gyermekek mondtak szüleiknek. Valószínű ez minden szülő legnagyobb rémálma!

A szürke szemű férfi.

Egy Reddit felhasználó elmesélte, hogy unokahúga egy különböző szemszínnel rendelkező férfit rajzolt le. Amikor szülei megkérdezték tőle, hogy miért szürke az egyik szeme, azt válaszolta: „Mert ő látja, hogy jön a vihar.”

A tábla.

Egy édesanya a kanapén ülve karcoló hangot hallott, felnézett gyermekére, aki egy táblát tartott a kezében és az volt ráírva, hogy „Érzem, hogy félsz.”

Vacsoraidő.

Vacsora közben egy kisfiú azt mondta édesapjának, hogy „Apa, szeretnélek megenni.” Apja kezdetben ezt aranyosnak gondolta, amíg fia azzal nem folytatta, hogy „Igen, apró darabokra akarlak vágni.”

Alvásidő.

Egy kisfiú nagyon félt, az ágya alatt rejtőző szörnyektől. Édesanyja azt mondta neki menjen lefeküdni, nincs semmi sem az ágya alatt. Erre a kisfiú megszólalt, „Igen, mert már a hátad mögött van.”

Az óra.

A nagymama kis unokáját dédelgette a karjaiban, amikor a kisfiú egyszer csak fogta magát felkelt, beletemette arcát a kezeibe és azt mondta „A nagyi már nagyon öreg és ma itt fog hagyni bennünket.” Ezután rápillantott az órára.

A másik édesanya.

Egy három éves kisfiú és anyukája sétáltak a temetőben, amikor a kisfiú megszólalt. „Ott van a bátyám.” Amikor az anyukája azt mondta neki, hogy nincs bátyja, a kisfiú így felelt. „Nem, anyu még ezelőtt… amikor egy másik néni volt az anyukám.”

Az erdő.

A hétéves kisfiammal sétáltunk az erdőben, majd hirtelen azt mondta. „A fák lelkeket követelnek.”

Ez egy szörny.

Egy édesapa megmutatta három éves kislányának új kistestvérét. A kislány megnézte a kicsit, apjára nézett majd azt mondta. „Apu ő egy szörnyeteg… el kell ásnunk.”

Repülőgép.

Egy kisfiú fogta magát és lerajzolt egy repülőt majd megmutatta édesanyjának. „Anya, mindenki aki ezen a gépen ült, csapdába esett.” Ezt követően lángokat rajzolt rá és vörösre festette a hátteret, majd azt mondta. „Mindenki meghalt és senki sem találja őket.”

A fehér farkas.

Egy kislány vacsora közben azt mondta édesanyjának. „Anya, a fehér farkasok nem gonoszak… ők a barátaink.” Az édesanya erre azt felelte „Igen, a fehér farkasok a barátaink, akik megvédenek minket.” A kislány folytatta…” Igen, de a bácsi, aki a padlón kúszik és az ágyam mellé áll, az nem.”

Az ikrek.

Egy ikerpár odasétált édesanyjukhoz és azt mondták „Anya, mindent látunk amit csinálsz… mindent.” Az édesanyjuk nem tudta hova tenni, ezt a mondatot és csak azt tudta válaszolni, hogy „Őőő…oké.”

A sonka.

Egy pincérnő észrevette, hogy egy négy éves kislány a villájával széttúrta a szendvicsét, belevágott és folyamatosan azt mondta „Meghalsz, meghalsz, meghalsz” A lány anyukája kiment a mosdóba ekkora  pincérnő odament és megkérdezte, miért tette ezt. A lány azt felelte: „Szeretek végezni dolgokkal, de a mami azt mondja, hogy ezt nem szabad. Szóval úgy döntöttem a sonkát szúrom le, mert az nem tud sikoltozni.”

Otie.

Egy nap az édesanya elment kisfiáért az iskolába, aki teljesen meg volt rémülve. Megkérdezte, hogy mi történt, mire a kisfiú azt mondta „Egy barna hajú és szakállú férfi, akit Otienak hívnak, mindennap azt mondja nekem, hogy: „Gyere ide kis haver”. Az iskola visszanézte a felvételeket, de senkit sem látott rajtuk.

A néni.

Egy kislány azt mondta az anyukájának, hogy egy hölgy nézi őt TV nézés és alvás közben. Azt is hozzátette „A néni nem szeret engem és fel akarja falni a szívemet.”

A gödrök.

Egy négy éves kisfiú lyukakat ásott az udvaron. Édesanyja odament hozzá és megkérdezte, mit keres. A kisfiú erre azt válaszolta: „A lelkemet”.

Most Popular

Recent Comments