HomeInterestingFelnőtt filmes színésznők, akikről nagyon sokan azt hiszik, hogy természetes szépségek, pedig...

Felnőtt filmes színésznők, akikről nagyon sokan azt hiszik, hogy természetes szépségek, pedig nem. Itt a leleplező bizonyíték!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a sminknek mekkora ereje van a nők fölött. Képes a legapróbb hibákat is elrejteni az arc felületéről, mellyel mondhatni tökéletes megjelenést kapnak, amivel bárkit az ujjuk köré csavarhatnak. Ám amint lekerülnek a kozmetikai termékek úgy érezhetjük, mintha egy teljesen másik nő állna előttünk. Nyilván emiatt nem szeretik a férfiak, ha egy nőn 5 kiló sminkréteg van, ugyanis a természetes vonásait eltakarja. Ilyen helyzetben a pasik úgy érzik magukat, mintha át lennének verve, hiszen ők állandóan a normális és apró hibákkal teli külsejüket mutatják a nőknek. Gondoljunk csak bele, hogy éreznék magukat a nők, ha ez fordított esetben történne? A férfiak sminkelnének a nők pedig nem. Valószínű hatalmas felháborodás lenne belőle és a férfit egy hazug disznónak állítanák be amiatt mert megvezették őket.

Például a Hollywoodi emberek világában is folyamatosan azt látjuk, hogy a színésznők egyszerűen tökéletesen néznek ki, de amint készül róluk egy lesifotó a rajongók fele kiábrándul belőle, hiszen valójában ők is ugyanolyanok, mint a legtöbb ember. Pattanások, mitesszerek és egyéb bőrhibák találhatók rajtuk.

Ma úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk nektek mire is képes valójában a smink, ehhez pedig segítségül hívtunk néhány felnőtt filmes színésznőt.

Peru

Chanel Preston

Proxy Paige

Tori Black

Samantha Saint

Nikki Delano

Cassandra Nix

Veruca James

Sophie Dee

Madison Ivy

Akira Raine

Kristina Rose

Riley Reid

Dani Daniels

Rilee Marks

Alena Croft

Krysta Kaos

Nikki Benz

Most Popular

Recent Comments