HomeArtÍme a 10 legkisebb butaság, amivel a párok mindig kihozzák egymást a...

Íme a 10 legkisebb butaság, amivel a párok mindig kihozzák egymást a sodrukból. Nálatok is jellemző az ilyesmi?

Sajnos még a legmeghittebb és legromantikusabb párkapcsolatokban is akadnak hullámvölgyek, amiket általában kisebb nézeteltérések generálnak. Nyilván összeköltözés után nem egyszerű megbarátkozni a párunk szokásaival, ilyen például a WC ülőke fel és lehajtása vagy, hogy fogmosás közben összefogkrémezik a tükröt, esetleg nem dobják ki a az üres WC papír gurigát a kukába, hanem a WC mellett gyűjtögetik, hátha egyszer majd eltűnik. Akármennyire is nem akarjuk, hogy ezek előforduljanak a kapcsolatunkban mégis megtörténnek, hiszen ez az élet rendje. Gondoljunk csak bele, ha nem veszekednénk, akkor milyen monoton és egyszerű lenne az élet, ami szintén egy idő után problémát váltana ki az emberekben.

Ma úgy határoztunk, hogy összegyűjtjük azokat a szokásokat és tevékenységeket, amik végeláthatatlan vitákat idéznek elő az erősebbik nem és a gyengébbik nem képviselői között.

(Akinek nem inge a lent felsorolt dolgok, azok ne vegyék magukra.)

Örökös probléma marad a nők és a férfiak között a WC ülőke fel valamint lehajtása. Ez egy olyan dolog, amiben sosem találnak közös nevezőre.

A férfiak nem igazán szeretnek mosogatni persze, hogy nehezükre esik nekiállni, ha szerelmük megkéri őket. Sokan úgy gondolják, hogy ez női munka, ezért nekik kell elvégezni.

A legtöbb pasi valamilyen oknál fogva nem tudja, hogy az üres WC papír gurigát ki kell dobni a kukába, ezért a nőknek muszáj felhívni a figyelmüket, hogy ezeknek nem a WC mellett a helye.

Amikor kijönnek egy adott helyiségből égve hagyják a villanyt mondván, hogy később úgy is visszamennek, de valójában semmi értelme égetni a szobában a villanyt ha nem vagyunk ott. Ezeket egyszerűen képtelenek megérteni.

A nők azt várják el a párjuktól, hogy a legtökéletesebb képet készítsék el róluk, de valahogy nekik nem csordogál fotós vér az ereikben, ezért sokkal nehezebben megy nekik a fotózás.

Általában azért van lábtörlő az ajtó előtt, hogy a hazaérkező emberek beletöröljék összekoszolt cipőtalpukat. Ha valaki koszos cipővel lép a házba az azt is megbánja, hogy megszületett, ugyanis a nők nagyon fel tudják húzni magukat, ha a frissen felmosott padló pár perc alatt újra piszkossá válik.

Amikor a párok két műszakban dolgoznak az nagyon meg tudja nehezíteni az életüket, hiszen, ha az egyiknek már hajnalok hajnalán fel kell kelnie, akkor a másik is felébred. Hiába alszik utána vissza az már nem ugyanolyan.

A férfiak szeretik úgy beállítani magukat, mint a legnagyobb hősöket, legalábbis ha kajáról van szó. Például, ha van egy utolsó szelet sütemény inkább ők eszik meg, nehogy kedvesük felszedjen miatta pár kilót. Nos valójában a nőknek is joguk van egy kis bűnözéshez, ezt pedig meg kellene értenie a férfiaknak. Legközelebb kérdezd meg, hogy megeheted-e vagy legalább ajánld fel, hogy elfelezitek az édességet.

A férfiak megpróbálják minden helyzetből a legjobbat kihozni. Például azt mondják csak a kedvesük miatt folyamodtak bizonyos dolgokhoz. A fogkrém kupakja is egy ilyen probléma. A nők nem szeretik, ha a kupak nincs rácsavarva a fogkrémes tubusra, ugyanis ezáltal beszárad a paszta és nem lehet többet használni. A pasiknak ezt bizony nehezükre esik felfogni.

Hatalmas problémát tudnak generálni abból, ha szerelmük megnézett egy részt abból a sorozatból, amit együtt kezdtek el nézni. Számukra ez felér egy árulással. Kicsit azért túlzásba viszik, hiszen azt a részt bármikor be lehet pótolni és azután ugyanúgy folytatódik minden. Nem kellene mindig a mártírt játszani.

Most Popular

Recent Comments