HomeArtŐk a világ legkülönlegesebb ikerpárja. De az állatok akkor fog leesni, ha...

Ők a világ legkülönlegesebb ikerpárja. De az állatok akkor fog leesni, ha meglátjátok a harmadik testvért is

Manapság, az emberek többsége amellett kampányol, hogy minden legyen egyre színesebb, vegyesebb. Ne próbáljuk magunkat beskatulyázni azért mert mások vagyunk. Sőt! Most pont, hogy az a menő, ha egy picit különbözünk a többiektől. Számtalan példa van erre a mai világban.

Egyesek össze-vissza tetováltatják magukat, mások lehetetlen módon öltözködnek, de ők így érzik jól magukat. Ezt el kell fogadni. Ezzel arra ösztönözhetik embertársaikat, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyenek. Bőrtípustól, nemi identitástól, vonzalomtól, hibáktól függetlenül.

Erre nagyon jó példa egy albínó ikerpár, akik valószínűleg hamarosan felforgatják a divatvilágot.

Lara és Mara Bawar egy brazil ikerpár, akit egy svájci fotós, Vinicius Terranova kapott fel tavaly. Egy saját projektjéhez használta őket, de a sikernek köszönhetően azóta is egyre gyakrabban dolgoznak együtt.

Az ikerpár szépségét a divatvilág is felfedezte. Olyan cégek ajánlottak szerződést nekik, mint a Nike, az Insanis vagy a Bazaar Kids.

Az, hogy albinizmussal születő baba esélye egy a 17.000-hez. Ikrek esetén a vitiligo szinte lehetetlen, így ez a testvérpár a legegyedibb a világon.

A legkülönlegesebb fotók azok, melyen az ikerpár nővére is szerepel.

A lány Sheila-nak hívják, aki színesbőrű.

Hatalmas kontrasztot ad a képeknek és el sem hisszük, amit látunk.

Lenyűgöző ugye? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments